23. kolo
02.02.2011 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Parma FC - US Lecce 0:1

Až branka v nastavení v podání Chevantona rozhodla o zisku tří bodů ve prospěch hostujícího Lecce. Parma přitom nebyla horší, ovšem nedala branku, a vyhrál tak šťastnější celek.

Candreva a nová posila z Juventusu Amauri se jako první postarali o vážnější rozruch před brankou Lecce, v obou případech zasáhl Rosati. Tentýž brankář si poradil i se střelou Giovinca. Parma byla i nadále aktivnější a Amauri měl další šanci, znovu ale nedal. Hosty zachránilo i břevno, které orazítkoval Candreva.

Lecce moc šancí nemělo, přesto se o své slovo také přihlásilo. To když v pokutovém území zahrál rukou Cristian Zaccardo. Sudí však zůstal v klidu a nadále se pokračovalo ve hře.

Zhruba čtvrthodiny před koncem pořádně provětral obranu hostí mladý Sebastian Giovinco, brankář Rosati však schoval míč v náručí. O vítězi nakonec rozhodl nastavený čas, perfektně přesný a načasovaný centr Olivery dopravil hlavou na zadní tyč Chevanton - 1:0 pro Lecce. Domácí inkasovali příliš pozdě, na odpověď už nezbýval skoro žádný čas a po závěrečném hvizdu mohli propuknout oslavy Lecce naplno.

Autor: Ondřej Linhart / footabll-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele