15. kolo
05.12.2010 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Parma FC - Udinese Calcio 2:1

Hernan Crespo má po dnešním zápase hned několik důvodů k oslavě. Svými dvěma góly jednak zařídil vítězství Parmy nad Udinese a zároveň si připsal svůj 150. gól v Serii A. Gialloblu se díky němu odpoutali od sestupových vod.

Parma měla jasně lepší start a Samir Handanovič muse likvidoval Gobbiho nepříjemný pokus a Giovincův trestňák. Mladý křídelník se pak vřítil do vápna a po nešetrném zákroku Benatii vybojoval první parmskou penaltu v sezóně. Proti Crespovi se postavil penaltový specialista Handanovič, který letos zlikvidoval už čtyři pokutové kopy, ale proti tvrdé Argentincově ráně byl bezmocný. Ačkoliv vystihl stranu. Zasahovat poté musel i Mirante, Floro Flores ho nepřekonal. To se povedlo až minulý týden třígólovému Di Natalemu, jenž ukázal svoje kvality a z trestného kopu se parádně trefil.

Poslední gól padl až po změně stran, přesně deset minut po úvodním hvizdu. Klasický protiútok zakončil po pasu Angela svým 150. "italským" gólem Crespo. O pár minut později si však domácí hvězda přivodila svalové zranění a na hřiště se dostal Bojinov. Di Natale měl na kopačce při nájezdu další vyrovnání, ale Mirante na něj tentokrát vyzrál. Přesto se Bianconeri nevzdali a pět minut před koncem Domizziho hlavička orazítkovala břevno. Blíže k sítě se již ale míč nedostal a Parma vítězství udržela.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Udinese nejspíše tento zápas zvládne a vyhraje

Reagovat
vanGomm

Já bych to viděl tak,že největší šanci by mohli mít ti co vsadí X.Ale pravda na tipování je to těžké utkání.

Reagovat
AjaxFans

Paráda Ac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele