1. kolo
29.08.2010 20:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Parma FC - Brescia Calcio 2:0

Návrat do Serie A se příliš nevyvedl Brescii, ta totiž prohrála na půdě Parmy 2:0. Všechny branky domácích padly už v průběhu prvního poločasu, přesněji řečeno na jeho začátku a konci. Vše odstartoval krásnou brankou Bojinov a do poločasu zvýšil na konečných 2:0 Morrone.

Davide Possanzini mohl hned na úvod zmrazit stadion Tardini, nebýt dobrého zákroku Miranteho, tak by Brescia na Parmě vedla. To se ale nestalo a v 11. minutě se navíc zapsal do střeleckých análů Bulhar Bojinov. Marques s Giovincem skvěle zakombinovali, přičemž krásný oblouček do pokutového území stáhl Bojinov a střelou překonal Sereniho v brance hostí. Aktivní byl v dresu Parmy zejména Sebastian Giovinco, ten chtěl určitě na dálku ukázat, že si zasloužil v Juventusu dostat více příležitostí.

V prvním poločase se také mohla kopat penalta, po souboji Caracciola s Pacim se jí dožadoval prvně jmenovaný, hlavní sudí však jeho výzvy nevyslyšel. Těsně před odchodem do šaten přidali domácí druhou branku. Lucarelli hlavou ještě našel lépe postaveného Morroneho a ten přidal druhou trefu - 2:0 pro Parmu.

Brescia potřebovala ve druhém poločase co nejrychleji snížit, což by jí pochopitelně vrátilo zpět do hry o body. To se opravdu málem stalo, krátce po změně stran Caracciola bravurně vychytal Mirante. Na druhé straně mohl přidat třetí zásah Bojinov, ale Sereni byl proti. Giovinco si po dnešním výkonu zasloužil branku, bohužel když k ní byl nejblíže zastavilo ho břevno! Brescii se vyrovnat nepodařilo a z Parmy si odváží porážku 0:2.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele