18. kolo
06.01.2011 12:30 CET
1 : 4
(0:1)

Reportáž

Juventus FC - Parma FC 1:4

Pořádnou lekci uštědřili fotbalisté Parmy favorizovanému Juventusu. Stará dáma doma podlehla 1:4 a ztratila možnost přiblížit se prvnímu místu. Utkání hodně poznamenalo vyloučení Felipeho Mela, ten ale dostal červenou kartu naprosto zaslouženě. Katem Juve se stal paradoxně Sebastian Giovinco.

Den "blbec” začal pro Juventus velmi brzy vynuceným střídáním Fabia Quagliarelly, ten se zranil a na plac musel Amauri. Mnohem horší rána však přišla po čtvrthodině hry, Felipe Melo zůstal po souboji na zemi a svého protihráče kopl kopačkou do obličeje! Hlavní sudí vše viděl velmi dobře a odměnil Brazilce za brutální počin červenou kartou.

Parma využila početní výhodu až před koncem prvního poločasu, ještě před tím dokázal šance hostů pochytat Storari. Ve 40. minutě už byl ale krátký, proti hlavičce Gobbiho ještě vytáhl fantastický zákrok, ale proti dorážce Giovinca už nemohl nic udělat - 1:0 pro Parmu. Autor branky Giovinco svůj zásah kvůli vazbám na Juventus příliš neslavil.

Utrpení Juventusu prvním poločasem neskončilo, právě naopak. Krátce po změně stran prošel Valianiho centr až k Giovincovi a ten mohl podruhé svůj tým "sejmout" - 2:0 pro Parmu. Stará dáma se i za tohoto stavu nevzdávala, Pepeho volný přímý kop orazítkoval tyčku! O chvíli později už se domácí dočkali snížení, na rohový kop si naskočil obránce Legrottaglie a nekompromisní hlavičkou snížil - 1:2.

Tento výsledek měl ale jepičí život, Parma si dvoubrankové vedení vzala zpět hned za dvě minuty. Crespo si šikovně došel pro pokutovým kop, a pak ho sám bezpečně proměnil - 3:1 pro Parmu. S Juventusem už bylo v tuto chvíli hotovo, ještě v posledních vteřinách se brankář Storari proměnil v hokejového brankáře. Obrana Juve ho nechala naprosto napospas hostující ofenzívě a Palladino vstřelil čtvrtou branku svého týmu.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
Tomtaf

1:6

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
goodbay

skoro

Reagovat
Tomtaf

šance určitě byly

Reagovat
smazaný uživatel

Tomtafe nevěděl jsem u vás v Bohnicích máte povolenej internet..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak nevím, kdo je z Bohnic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

ne ale u nás v Bohnicích někteří vidí do budoucnosti

Reagovat
Tomtaf

ikdyž ten net teda mme, to je fakt

Reagovat
Airus

Melo je fakt cholerik... takhle to juve zku*vit

Reagovat
smazaný uživatel

PARMA ten 4 gol si nemusela dat

Reagovat
smazaný uživatel

Super !!! pro Giallorossi (AS Řím) dnes jdeme na 4. místo !!! Glovinco pěkně potopil kmenovej tým :)

Reagovat
smazaný uživatel

teda spýš sestřelil

Reagovat
smazaný uživatel

teda spýš sestřelil

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej tym kterymu vyhru nad juve preju giovinco si vyhru zalsouzil... parma je hrozne sympatickej tym uz jen diky tem mladym hracum co prisli z juve (Mirante, Giovinco, Bojinov, Candreva, Palladino...) maj urcite na vrchni cast tabulky

Reagovat
AjaxFans

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele