5. kolo
26.09.2010 20:45 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

Juventus FC - Cagliari Calcio 4:2

Ofenzivní galapředstavení bylo k vidění na turínském Delle Alpi. Stará Dáma především díky hattricku Miloše Krasiče porazila Cagliari 4:2 a posunula se na deváté místo. Juventus tak znovu ukázal, že to jde, jen se musí chtít a tvrdě pracovat.

Miloš Krasič se poprvé trefil ve 13. minutě, Juventus zahrával volný přímý kop a odražený centr napálil Krasič bez přípravy rovnou do sítě. Brankář Agazzi se natahoval marně - 1:0 pro Juventus. Vedení domácím dlouho nevydrželo, Lazzari odcentroval a Matri natáhl nohu a vyrovnal na 1:1.

Útočníka Cagliari obránci Juve vůbec nebránili a při centru zůstali stát jak zkoprnělí. Bianconeri se znovu ujali vedení po půlhodině hry, na Amauriho centr si naběhl na zadní tyč Krasič a dal na 2:1. Při této brance zaváhal levý bek Agostini, který Krasiče vůbec neuhlídal. Na další branky si museli diváci počkat do druhého poločasu, ti kteří tak učinili, jistě nemohli litovat.

V 57. minutě bylo vedení Juventusu zvýrazněno, zahraný rohový kop nadělal hostům obrovské starosti, obrana ho nedokázala odvrátit a Bonucci byl tím, kdo jej dopravil do branky - 3:1 pro Juventus. Cagliari bylo Juventusu důstojným soupeřem, jenže Stará Dáma byla po třetí brance v laufu, a hrálo se jí hodně uvolněně.

V 70. minutě se potřetí mezi střelce zapsal Miloš Krasič, ten tentokrát v pokutovém území jen píchl do míče, jenže obránce Cagliari míč lehce tečoval do protipohybu Agazzi, který byl tím pádem bez šance. Krasič zkompletoval hattrick a definitivně Starou dámu uklidnil - 4:1 pro Juventus. Poslední slovo ale měli hosté, Lazzari opět našel Matriho, a ten se odměnil druhým gólem. Střed obrany Juventusu opět úplně selhal. Juventus si už dvoubrankové vedení vzít nenechal a zvítězil divokým výsledkem 4:2.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nevim jak napsat, ze tenhle zapas proste musime vyhrat. Radeji nebudu tipovat, ale beru jakoukoliv vyhru! Forza Juve

Reagovat
JuveIt

Tak Marchisio by měl dneska sedět a v základu bych chtěl vidět Aquilaniho. Útok Iaquinta - Quagliarella nebude moc dobrej, ale je pravděpodobnej, protože Del Piero už nemá věk na to, aby uběhal tolik zápasů v řadě, ale rád bych ho viděl od začátku.

Reagovat
JuveIt

FORZA JUVE!!!!

Reagovat
cresposuper

FORZA CAGLIARI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nabídka

Ahoj, moje bývalá spolužačka si vzala za manžela hokejistu. Ale ten musel kvůli svému zranění hokeje zanechat a teď už jen prodává tipy. Jedná se pouze o slovenský hokej (extraliga + 1.liga). Nemusím snad nikomu připomínat, jaký je slovenský hokej na "fair play" úrovni. Bohužel si pořád ještě nemohu dovolit sázet za velké pálky, a tak hledám další dva lidi, co si jeho tipy budou kupovat semnou. Samozřejmě teď může někdo namítat, že je to blbost, jak je libo. Každopádně já o tom vím své. Nehledám žádné dvackaře ani maniaky. Jen dva lidi, kteří si chcou jednou za čas přijít na pěkné peníze. Jakmile budu mít dva rozumné lidi, ostatním už odpovídat nebudu. Kontakt:

petr.matylny@seznam.cz

Díky za přečtení a přeji hodně úspěchů.

Reagovat
smazaný uživatel

Když sem si četl poslední komentáře ze zápasů Juve tak hodně lidí krasiče kritizovalo ale teď se ukázalo že má nato bejt v juve!!!!!FORZA JUVE!!!

Reagovat
JuveIt

Krasič patří v každém zápase mezi ty nejlepší. Teda aspoň z mého pohledu. Kritizovali asi ti, kteří ty zápasy neviděli.

Reagovat
smazaný uživatel

krasič je jediná posila simpatická od pádu do serie B

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE 4ever

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele