30. kolo
20.03.2011 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Juventus FC - Brescia Calcio 2:1

Juventus přerušil sérii bez vítězství a dnes udolal Brescii 2:1, čímž se vrátil do bojů o evropské poháry. Na trefu Krasiče ještě odpověděl Eder, ale na krásnou branku Del Piera už nikdo nezareagoval. Dvacet minut před koncem navíc přišli hosté o Mareca.

Stará dáma začala aktivně, ale střela Aquilaniho skončila stejně jako na druhé straně Koneho vedle. Do zakončení se tlačil i Matri, tomu poslal přesný centr na hlavu Pepe, jenže Matri mířil jen do rukavic Arcariho. Juventus se dostal do vedení ve 23. minutě zásluhou branky Miloše Krasiče. Srbský fotbalista se vůbec nerozpakoval a povedenou volejí nedal Arcarimu žádnou šanci - 1:0 pro Juventus. Brescia se z inkasované branky oklepala rychle a do šaten dokonce stihla vyrovnat. Paradoxně maličký Eder se pověsil do vzduchu a hlavou srovnal na 1:1.

Eder byl při chutí i ve druhém dějství, jeho rána ze střední vzdálenosti měla gólové parametry, v brance ale neskončila a domácí Tifosi si mohli oddychnout. V 68. minutě ukázal Del Piero, že je stále nepostradatelný. Ofenzivní veterán se ukázkově uvolnil a ještě lepší střelou zajistil Juventusu vedení - 2:1. Situace Bari se stala ještě složitější po poměrně přísném vyloučení Mareca, Matri se ho chtěl zbavit ale Mareco mu "ukázal" záda a rozhodčí to posoudil na červenou kartu. Hodně přísné vyloučení. Juve si výsledek pohlídalo a oslabenou Brescii do ničeho nepustilo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (3)

Přidat komentář
Slejdy

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
vanGomm

1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele