38. kolo
22.05.2011 18:00 CET
3 : 2
(3:0)

Reportáž

Janov CFC - AC Cesena 3:2

Vítěznou tečku za nepříliš povedenou sezonou udělali i fotbalisté FC Janova, ti doma přestříleli Cesenu 3:2, když o osudu utkání rozhodli už v prvním poločase. Hlavními postavami byli Floro Flores, jenž vsítil dvě branky, a Palacio.

A právě Floro Flores byl tím, kdo otevřel skóre zápasu. Už v 6. minutě si převzal na hranici pokutového území míč a nadvakrát z ostrého úhlu překonal brankáře Campagnola - 1:0 pro Janov. Za dalších deset minut ztratili hosté míč ve středu hřiště, Palacio ho zatáhl až do pokutového území, kde přihrál Floro Floresovi a druhá branka byla na světě'. Při tomto gólu obrana Ceseny nepochopitelně nechala Florese zakončit - 2:0 pro Janov.

Hosté dokázali zahrozit až po půlhodině hry, přímý kop Parola zneškodnil brankář Perin. Už se zdálo, že tento výsledek vydrží až do konce prvního poločasu, ale to byl omyl. Janovští předvedli dobrou kombinaci s kolmou přihrávkou, po které byla celá obrana hostí totálně odstavena, Palacio se pak zbavil brankáře a do prázdné branky zakončil - 3:0 pro Janov.

Už jen málokdo by si vsadil na triumf hostí, o to více bylo překvapivější, že se Cesena ve druhé půli chytla. Vše začalo ve 49. minutě, kdy došlo k pokutovému kopu a snížení na 3:1. Penaltu proměnil Boghdani! Další klíčový okamžžik zápasu přišel až čtyři minuty před koncem. Kolmou přihrávku Malongy zužitkoval Jimenez a snížil na 3:2 z pohledu Janova. Cesena se ještě hnala za vyrovnáním, ale času bylo málo. Domácí výsledek uhájili a slaví vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele