38. kolo
22.05.2011 18:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Città di Palermo - Chievo Verona 1:3

Generálka na finále Italského poháru se Palermu vůbec nevydařila! Sicilané totiž doma prohráli 1:3 s Chievem. Svěřence Delia Rossiho to ale nemusí příliš mrzet, v samotném zápase vlastně o nic nešlo.

Vše přitom vypadalo na hladký průběh, zvláště když po čtvrthodině hry rozjásal diváky v ochozech Renza Barbery Nocerino. Jeho překvapivá a nepříliš razantní střela zaskočila Squizziho - 1:0 pro Palermo. Ještě do poločasu hosté vyrovnali, pět minut před odhcodem do šaten vymyslel geniální oblouček Moscardelli a kanonýr Pellissier pohotovým volejem srovnal na 1:1.

Po změně stran pak došlo k obratu, v 67. minutě se dostali do blízkosti Siriga hned dva hráči Fly Donkeys, z toho Constant se zakončením neváhal a přelil vedení na stran hostí - 1:2 pro Chievo. Palermo najednou nevědělo jak obranu Chieva přelstít, deifinitvně pak zlomila sicilskému celku vaz třetí branka a nutno podotknot, že hezká. Pulzetti za hranicí vápna vyslelpřesný projektil k tyči a Sirigu byl bez šance - 1:3 pro Chievo. Palermu se tak generálka na finále nevydařila.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele