16. kolo
12.12.2010 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Brescia Calcio - UC Sampdoria 1:0

Mario Beretta začal na lavičce Brescie tím nejlepším způsobem, totiž výhrou. Jeho svěřenci dokázali jedinou brankou Nicolase Cordovy udolat Sampdorii a připsat si veledůležité tři body.

Ve 13. minutě přišla velká chvíle Cordovy, ten se totiž postavil k volnému přímému kopu, nutno dodat z velké vzdálenosti, a pořádnou pumelenicí překonal brankáře Curciho - 1:0 pro Brescii Calcio.

Sampdoria mohla odpovědět ze vzduchu, Palombo i Volta se dostali k hlavičce, ale ani jeden z nich nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. Ve 39. minutě přišel domácí celek o autora jediné branky utkání, Cordova se zranil a musel přenechat místo Budelovi. Na druhé straně se rovněž muselo střídat, Cacciatoreho nahradil Pozzi. Ještě do konce prvního poločasu měli dobrou možnost skórovat Alessandro Diamanti a Kone, to by ale museli trefit míč.

Po změně stran lapil Curci střelu Diamantiho, obránce Jonathan Zebina si po Palombově přímém kopu málem vstřelil vlastní gól. Matteo Sereni nebyl překvapivě příliš zaměstnáván, více ho ohrozil až Giampaolo Pazzini. Hosté se také dožadovali pokutového kopu, souboj Zambelli - Palombo však rozhodčí jako penaltový neshledal. Sampdoria se snažila o vyrovnání marně, obrana Brescie působila jistě a nakonec také neinkasovala.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele