4. kolo
22.09.2010 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Brescia Calcio - AS Řím 2:1

Trápení římského AS pokračuje, Vlci ani ve 4. kole nevyhráli, ba naopak na půdě Brescie nechali všechny tři body. Domácí poslal během prvního poločasu do vedení Hetemaj a ve druhém poločase zvýšil náskok z pokutového kopu Caracciolo. Jediný zásah Vlků zajistil Borriello, hosté navíc přišli do dalších kol o vyloučeného Mexese.

Na Římu bylo od úvodních minut vidět, že chce odčinit předchozí nezdary, jenomže to byla Brescia, kdo se ujal vedení. Ve 13. minutě odcentroval Caracciolo přesně do míst, kde stál osamocený Hetemaj a jeho volej znamenal vedení Brescie 1:0. Hosté se zase dožadovali pokutového kopu po souboji Cordova - Brighi, píšťalka sudího zůstala němá. Římu se ještě v prvním dějství podařilo vyrovnat, jenže Cassetti stál v ofsajdu a branka nebyla uznána.

Během druhého poločasu poslal Claudio Ranieri na hrací plochu Adriana, Cicinha a Baptistu, což znamenalo, že Řím měl nyní v sestavě čtyři Brazilce. Ke třem vystřídaným je nutno připočíst stopera Juana.

V 64. minutě přišel klíčový okamžik celého utkání. Rozhodčí nejprve neodpískal jasný ofsajd v zárodku celé akce a poté, co se Mexes vrhl pod nohy Ederovi, odpískal pokutový kop a Mexese poslal do sprch. Rozvášněného Francouze museli krotit vlastní spoluhráči, nebýt toho, tak by Mexes dost možná inzultoval pomezního sudího. Každopádně co je důležité, Caracciolo penaltu proměnil a Brescia vedla už 2:0.

Řím se ani za této situace nevzdával, jenže Adrianovy nůžky šly vedle. Další ránu přichystal Římu opět rozhodčí, jeden obránce Brescie zahrál v pokutovém území jasně rukou a měla se kopat penalta, hlavní sudí však nechal hru pokračovat. Zdrceným hostům nezbývalo nic jiného, než se dál pokoušet útočit. O kontaktní branku se snažil Borriello, bohužel pro něj i pro jeho tým trefil jen boční síť. Na druhé straně efektivně vyboxoval volný přímý kop Julio Sergio.

V 84. minutě vykřesal naději na bodový zisk Marco Borriello. Uvnitř pokutového území si udělal prostor a pak jednoduše vystřelil - 2:1. Hra pak byla na delší dobu přerušena, neboť došlo k ošklivému zranění brankáře Julia Sergia, ten si nešťastně poškodil vazy v kotníku a je jasné, že jeho zranění bude dlouhodobé. Je také dost možné, že Sergio už si v této sezoně nezachytá, nicméně uvidí se až po nejbližším vyšetření. Řím se nadechl k závěrečnému tlaku a Adriano mohl vyrovnat, jenže nestalo se tak a Brescia začala slavit cenné vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

povinná výhra FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

to bude zase prepadaaaaaaaak Ranieri postavy zostavu ze Brighi,Perrotta,Simplicio a dalsie polena ktore v Rome uz nemaju co hladat...

Reagovat
Francesco Totti AS

Perrotta a Simplicio možná....ale Brighi nééééé

Reagovat
smazaný uživatel

ale hej... aj on uz nie je to co byvavalo... Odchadzaju dobry hraci ako Cerci,Guberti ktory hravaju za tie kluby kde odisli a my mame stale hracov iba na branenie..vyhravame a Ranieri hned chce branit a potom to tak dopadne.. Menez ak bdue hrat polcas tak odide v zime...ja by som uz davno siel..hrac jeho kvalit ktore asi jedineho na tvorenie dopredu takeho mladeho mame nehrava.... to je sen .... Totti potrebuje takych rychlych hracov ako Vucinic a Menez vedla seba aby im daval lopty lebo on uz sam neprejde cez 3 hracov obrany a da gol ... takze nech si nas kupi ten Rus a nekoho posilni do utoku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rus a nech zrobi poriadky to som chcel povedat :D

Reagovat
Francesco Totti AS

mas pravdu az se vrati Vucinic, tak doufam přestanem hrat na 3 DM a začnem hrát po křdlech....te museli po křídlech běhat krajni obranci a pak chybeli v defenzive...takze az se vrati Mirko tak verim ze zacnem vyhravat FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Rim uz musi bodovat na plno...a proti komu jinemu nez proti novackovi...cili tip 2

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

kdybyste viděli za co vyloučili mexesse. opravdu italští rozhodčí sou nejhorší na světě vrhnout se pod nohy a ani se hrače nedotknout a vykopnout balon to je potupa italskeho fotbalu miluju as Řím další křivda

Reagovat
smazaný uživatel

a eště k tomu před vápnem...za tohle penaltu pískne, ale za 5 faulů na Borriella a jasnou ruku ani hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Za tenhle výkon by měl rozhodčí Russo a jeho pomezní být okamžitě distancováni !!!

Reagovat
smazaný uživatel

chlapy ale jak tohle maj řešit? oni timhle jen ztrácí body! je to trapne ale ja bych zavedl neco jako rozhodčího co mu bude do sluchátek z nejakeho kameroveho systemu říkat jak to ma b yt! tak se vyhnem nesrovnalostem.jo bude to zdržovat ale lepší než se dívat na tohle!!!!!! ubohost

Reagovat
Francesco Totti AS

nejhorší je zápas kdy ste jasně lepší a soupeř dá z hovna 2 goly...a ještě musíš hledět na to jak tě nějaký Russo úmyslně potápí (ať mi nikdo netvrdí že tu ruku ve vápně neviděl úmyslně...to museli vidět i diváci z poslední řady)

Reagovat
Devil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele