4. kolo
22.09.2010 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Bologna FC - Udinese Calcio 2:1

V Udinese už mohou po dnešku otevřeně mluvit o krizi. Mužstvo kouče Francesca Guidolina je i po čtvrtém zápase bez bodu a poslední. Ve středu přišlo Udinese o dobře rozjetý zápas v Bologně a nakonec prohrálo 2:1.

Původně se předpokládalo, že Antonio Di Natale by měl začít na lavičce, jenže on se objevil v základní sestavě a už v deváté minutě udeřil. Floro Flores mu z protiútoku přesně naservíroval míč a Di Natale zkušeně zakončil. Bologně však netrvalo ani deset minut, aby vyrovnala. Di Vaiův centr hlavičkou do sítě poslal Gimenez. Floro Flores mohl strhnout vedení znovu na stranu hostů, ale proti byl skvěle chytající Viviano. A ve 35. minutě neuspěl ani Benatia, hlavičkou orazítkoval břevno. Do poločasu už se netrefil ani Di Vaio, ani znovu zkoušející Benatia, a tak byl po první pětačtyřicetiminutovce stav 1:1.

Po změně stran prověřil Viviana Di Natale, ale nebyl úspěšný. Viviano pak předvedl další výtečný zákrok, když zakročil proti Abdiho voleji. A když už míč do sítě dopravil Domizzi, byl ofsajd. Udinese zkrátka nebylo přáno, protože brankovou konstrukci pak trefil i Di Natale. Skvělou příležitost měl i střídající Sanchez, ale zklamal také on. A proto musel přijít trest. Bologna sice příliš šancí ve druhé půli neměla, ale tu největší využila. V poslední minutě kopal rohový kop Siligardi a veterán Di Vaio rozhodl o výhře Bologně.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele