21. kolo
23.01.2011 15:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Bologna FC - SS Lazio 3:1

Hodně vypjatý byl duel mezi Boloňou a Laziem Řím. Vítězem se stala Boloňa a děkovat může znovu Marcovi Di Vaiovi. Italský veterán zase řádil jako černá ruka a dvěmi brankami měl na výhře 3:1 největší podíl. Červenou kartu v zápase uviděl stoper Dias.

Hosté z Říma začali v Boloni lépe, Hernanes si vyměnil míč s Floccarim a právě druhý jmenovaný vsítil úvodní branku zápasu - 0:1. Boloni se podařilo vyrovnat ve 36. minutě, ba co více, slepenými brankami dokonale otočila výsledek na 2:1. Nejprve tedy v běhu propálil Musleru Ramirez a za další dvě minuty si pohrál s hostující obranou Marco Di Vaio - 2:1. Tímto výsledkem i první poločas skončil.

Ve druhém dějství se snažili Biancocelesti o vyrovnání, ale příliš jim to nešlo. Mauriho pokus nůžkami byl sice na první pohled hezký, nicméně nepřesný. Na druhé straně zase zlobil Di Vaio, když jen těsně minul hostující branku. Lazio si toho opravdu příliš nevytvořilo, Hernanes zkoušel štěstí z přímého kopu, ale opět chyběla tolik patřičná přesnost.

V 82. minutě se strhla potyčka, jejímž výsledkem bylo několik karet a především vyloučení Gimeneze a stopera Diase. Lazio už nedokázalo vyrovnat, naopak ještě jednou inkasovalo a to z kopačky Marca Di Vaia. Obránce Biava v domnění, že sklepne míč prsy na Musleru, dokonale namazal právě Di Vaiovi, který střelou od tyče zvýšil na konečných 3:1. Závěrečný hvizd se opět neobešel bez hromadné potyčky, avšak na konečném výsledku 3:1 to vliv nemělo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

1:5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele