16. kolo
12.12.2010 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Řím - AS Bari 1:0

Fotbalisté římského AS nedovolili žádné překvapení a proti poslednímu Bari si připisují tři body. Vítězství to ale nebylo jednoznačné, diváci na Olympijském stadionu viděli jedinou branku, ve 30. minutě jí vstřelil stoper Juan. Kapitán Francesco Totti neproměnil penaltu.

Ve 20. minutě měli Vlci ideální možnost dostat se do vedení, Rinaldi fauloval v pokutovém území Borriella a rozhodčí odpískal pokutový kop. Zahrávání takovýchto situací nemá na starosti nikdo jiný, než kapitán Francesco Totti. Tentokrát ale ikona římského AS selhala, Jean-Francois Gillet ho vychytal. Řím tak zlomil odpor Bari až o deset minut později.

Po půlhodině hry tedy Římané udeřili, centr Tottiho se dostal až k Juanovi, který před Violetem nezaváhal - 1:0 pro AS Řím. Brazilský stoper byl v době přihrávky v ofsajdu, rozhodčí ovšem tento prohřešek nepostřehli. Tím ale snažení Říma neskončilo, Jeremy Menez se odhodlal k odvážnému sólu, nicméně další branka z toho nebyla.

Po změně stran došlo na domácí straně ke střídání brankářů, rumunského Bogdana Lobonta nahradil Brazilec Doni. Dobrou pozici na vyrovnání měl Nico Pulzetti, defenzíva AS Řím ale neinkasovala. Patřičný klid do římských řad mohl zajistit Borriello a Cassetti, druhý jmenovaný hlavičkou minul branku.

AS Řím byl až do závěrečného hvizdu nebezpečnější, Menez a Borriello však další šanci opět spálili. Bari ale vyrovnat nedokázalo, takže Řím může slavit důležité vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 0

Reagovat
Francesco Totti AS

výhra jakákoli..FORZA ROMA! nezklamte mě kluci!

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao romanisti, AS ROMA 3:0 BARI, Forza Lupi

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 juan borrielo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele