19. kolo
09.01.2011 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Bari - Bologna FC 0:2

Bari sice ve čtvrtek zvítězilo, ale dnes si připsalo porážku a zůstává poslední. Boloňu poslal do vedení Ekdal, ve druhém poločase pojistil výsledek tradiční střelec Marco Di Vaio.

V úvodní šanci zápasu se ocitl trochu nečekaně obránce hostí Matteo Rubin, ale do vedení mohli jít po sedmnácti minutách domácí. Emmanuel Rivas našel krásnou přihrávkou hlavičkujícího Okaku, hrdina předešlého utkání s Lecce ale minul branku. O chvíli později se na domácí straně vyskytly problémy. Vangelis Moras utrpěl svalové zranění a na hřiště vyběhl Esposito. To jakoby odstartovalo zmar Bari, ve 38. minutě totiž Ramirez vybídl nádhernou uličkou Ekdala a ten šancí nepohrdl - 1:0 pro Boloňu.

Další, kdo se musel činit, byl hostující brankář Emiliano Viviano, poradil si jak s pokusem Kutuzova, tak i s Donatiho nepříjemnou střelou. Po 66 minutách Boloňa své vedení zdvojnásobila, Marco Di Vaio na to potřeboval dva pokusy, ten první mu Gillet zmařil, druhý už nikoliv.

Bari se z druhého inkasovaného gólu nevzpamatovalo a už ani nesnížilo. Pro domácí celek je to o to větší škoda, neboť ve čtvrtečním zápase podal dobrý výkon. Boloňa se důležitou výhrou opět přiblížila poklidné záchraně.

Autor: Ondřej Linhart / fotball-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele