5. kolo
26.09.2010 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Parma FC 2:0

Fiorentině se dlouho nedařilo prorazit obranu Parmy, až ve druhé části druhého dějství dokázala vstřelit rozhodující dva góly a poprvé v sezóně se raduje z vítězství. Violu ke třem bodům trefou z penalty nasměroval Ljajič, vše jistil De Silvestri.

Ljajič byl aktivní hned v první vteřinách, po uplynutí 20 sekund poprvé prověřil Miranteho. Poté domácí útočník pálil pod tlakem Paciho. Na druhé straně likvidoval Gobbiho dělovku Frey. Pak se opět ukázal Mirante, když skvělým zákrokem vychytal Gilardina, jenž si naběhl na Vargasův centr. Nechyboval ani při střele Cerciho.

Jak už je ale u Parmy letos zvykem, ani dnes se jí nevyhnula penalta. Po hodině hry fauloval Lucarelli Gilardina a sudí Romeo byl nekompromisní. Ljajič desítku bezpečně proměnil a Viola se radovala. A když čtvrthodiny před koncem De Silvestri s pomocí teče Lucarelliho přidal druhou branku, bylo jasné, že tři body zůstanou doma.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele