19. kolo
09.01.2011 15:00 CET
4 : 4
(1:1)

Reportáž

AC Milán - Udinese Calcio 4:4

Velké problémy měl v dnešním kole vedoucí AC Milán. Hostující Udinese v zápase pokaždé vedlo, v jednu chvíli dokonce o dvě branky, přesto nakonec dokázali Rossoneri brankou v 90. minutě získat bod. Na San Siru byly k vidění gólové hody, utkání skončilo výsledkem 4:4.

Alexis Sanchez a Alexandre Pato byli prvními, kdo se dostali do šancí, ani jeden z nich prozatím neskóroval, ale jejich chvíle slávy přišly později. Jako první se trefilo Udinese, Sanchez napřáhl a trefil tyč, od brankové konstrukce se míč dostal k osamocenému Di Natalemu a ten takového situace zvládá s přehledem - 1:0 pro Udinese. Celá branková situace zaváněla ofsajdem, o ten se ale v žádném případě nejednal, neboť se vzadu zapomněl Luca Antonini. Ještě do poločasu ale Rossoneri vyrovnali, Ibrahimovič přihrál před branku Patovi a ten skóroval - 1:1.

A branky padaly i ve druhém poločase, ještě než se tak stalo, zneškodnil dobrou střelu Robinha slovinský brankář Samir Handanovič. V 53. minutě ale obrana Milána opět neuhlídala Alexise Sancheze. Isla centroval do malého vápna a tam Bonera hlavičkujícího Sanchéze nezpacifikoval, Udinese znovu vedlo, tentokrát 2:1.

V 66. minutě se dostal Milán do velkých nepříjemností, Seedorf ve středu hřiště ztratil míč, obrana Rossoneri vzápětí chybovala a Di Natale potvrdil výsostné postavení mezi střelci italské Serie A - 3:1 pro Udinese.

Milán se ale nevzdával a ještě hodlal s výsledkem něco udělat, nakonec to ale udělalo samo Udinese. Obránce Benatia si hlavou vstřelil vlastní gól - Milán snížil na 2:3. Diváci viděli brzy další branku, střídající Cassano krásně našel Pata a ten srovnal na 3:3. Záhy to mohlo být 4:3 pro AC Milán, ovšem Ibrahimovičův přímý kop lapil Samir Handanovič.

Závěr tohoto utkání byl vskutku nesmírně dramatický a hodně hektický, Rossoneri naprosto dominovali, ale znovu inkasovali. Klasickou brejkovou situaci zakončil po přihrávce Isly German Denis - 4:3 pro Udinese. To už běžela 89. minuta, přesto si měli diváci užít ještě jednu branku, a nejen to! Chvíli po brance Denise si vzal míč Ibrahimovič a svojí individuální akci zakončil neomylně - 4:4. A ještě jedna akce na závěr, Ignazio Abate se mohl stát hrdinou, ale stoprocentní šanci zazdil. Milán si tak v krásném utkání rozdělil body s Udinese za divokou remízu 4:4.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
Tomtaf

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip HX,tedy výhra AC Milan o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

těžkej zápas vzhledem ke zranění:

Milan: Abbiati, Zambrotta, Jankulovski, Nesta, Flamini, Pirlo, Boateng, Inzaghi.

Udinese: Basta, Ferronetti

+ ještě vykartovanej Ambro, z toho už by se skoro dala postavit další 11

přesto si myslim že vyhrajem

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

ofic sestava:-AC MILAN: Amelia; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Seedorf, Strasser; Robinho; Pato, Ibrahimovic.

Reagovat
smazaný uživatel

radši bych viděl Boneru a Robinha na střídačce.

Reagovat
smazaný uživatel

+ seedorfa.. nie len za tu stratu lopty, ale celkovo. už nemá čo robiť v základe..!

Reagovat
smazaný uživatel

panečku a pak, že je Seria A nudná!!!!to byla jízda!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

panečku a pak, že je Seria A nudná!!!!to byla jízda!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=VjjwFqpyfwI ...8:23... komentátor " Ibrakadabra"

Reagovat
smazaný uživatel

no to bylo ac forza'

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele