17. kolo
18.12.2010 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Cesena - Cagliari Calcio 1:0

Luis Jiménez v sedmnácté minutě rozhodl o důležitém vítězství Ceseny nad Cagliari. Domácí se díky přísunu tří bodů posunuli na osmnáctou pozici, Sardiňané jsou tom sice lépe, ale pravděpodobně je po tomto kole čeká pád o několik příček dolů.

Cesena začala poněkud nervózně, a nebýt Parola, možná by šli hosté do vedení. To se ale nestalo a naopak v 17. minutě předvedl Luis Jiménez parádní sólo mezi obránci, a krátký byl i brankář Agazzi - 1:0 pro Cesenu.

Snaha Cagliari o odpověď nebyla nikterak výrazná, Nainggolan i Conti si se svojí situací neporadili a na brankáře Antonioliho nevyzrál ani Matri. Davide Biondini pro změnu minul branku. Před koncem prvního poločasu mělo Cagliari dobrou šanci vyrovnat, Acquafresca a Cossu připravili stoprocentní šanci pro Contiho, ten ale trestuhodně nedal.

Po změně stran udržel šance hostů na bodový zisk Agazzi, Emanuele Giaccherini vyslal povedenou střelu, Agazzi se však zaskvěl výtečným zákrokem. Na druhé straně vytěžil Matri z dobré pozice jen rohový kop.

Cesena nějaký závěrečný tlak hostům nepovolila, naopak sama mohla přidat definitivní pojistku. Agazzi ale zase vychytal Giaccheriniho, a to rovnou dvakrát. Záložník Ceseny šel v jednom případě sám na branku, ale neuspěl. Domácí to mrzet nemuselo, neboť hubený výsledek 1:0 už udrželo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele