32. kolo
03.04.2010 21:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Juventus FC 3:0

Další šok utrpěli fanoušci Juventusu. Jejich "miláčci" utrpěli na půdě Udinese tříbrankový debakl a čtvrtá příčka se jim vzdaluje. Naopak Udinese si výhrou polepšilo a záchrana v Serii A začíná nabírat reálné rozměry.

První šanci utkání měl na svědomí Alessandro Del Piero, těžkou střelou přes hlavu minul branku. O něco nebezpečnější byl pokus Maura Camoranesiho, ten vypálil zhruba ze stejné vzdálenosti i ze stejného místa a brankář Handanovič musel zasahovat. V 9. minutě se ujali domácí do vedení, Di Natale z otočky napálil břevno, k odraženému míči se dostal Sanchez, který pohodlně zavěsil - 1:0 pro Udinese. Vzápětí se o odpověď pokoušel Amauri, také on měl těžkou pozici a branku netrefil. Alessandro Del Piero se v minulém kole krásně trefil z přímého kopu, i tentokrát k tomu měl nakročeno, jenže Handanovič předvedl dobrý zákrok a střelu zlikvidoval. Před koncem prvního poločasu vypálil tvrdě Pasquale a Manninger měl co dělat, aby tuto střelu vyrazil. Juventus měl sice více ze hry, ovšem na branky, a to je důležitější, vedlo Udinese.

Obrana Staré dámy zrovna nevynikala neprůchodností, hráči Udinese se v celku jednoduše dostávali k míči a to byl hlavní kámen úrazu. V 65. minutě vstřelili domácí druhý gól a opět se "vyznamenala" obrana Juventusu. Nejprve Di Natale skvěle vyslal kolmicí Sancheze, ten postupoval na Manningera sám, avšak rakouský brankář proti němu skvěle zasáhl. Defenzíva Juve mu ale v tento moment vůbec nepomohla a v klidu nechala Pepeho nekompromisně dorazit míč do sítě - 2:0 pro Udinese. Trošku úsměvné je to, že Pepe při své dělovce roztrhl síť. Juve se mohlo vrátit do zápasu po Melově zakončení, jenže míč nakonec směřoval zase vedle. Dvacet minut před koncem se dral do šance Giovinco, míč se dokonce v jednu chvíli ocitl za Handanovičem, jenže Giovinco nezkrotný míč nezachytil a tudíž nevyužil možnosti zakončit do prázdné branky.

Bylo to příliš kruté pro Juventus, když v 77. minutě zvyšoval už na 3:0 nejlepší střelec Antonio Di Natale. Ten se po krásné kombinaci domácích vůbec nerozpakoval a parádně umístěnou ranou překonal Manningera - 3:0 pro Udinese. Juventus byl ve velké frustraci, dokázal si vypracovat velké množství dobrých příležitostí, jenže ty zkrátka neproměňoval. V nastaveném čase mohl ještě jednou ponížit Juve Lukovič, naštěstí pro hosty ale těsně přestřelil.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Trápijící se Juventus vyhraje 0:1

Reagovat
Lahvac-CZ

2:1

Reagovat
Slejdy

vychazi mi remiza

Reagovat
JuveIt

Musíme to dát! FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scr

jasne prodanej zapas...Juve ceka letni vyprodej a nekteri hraci ukonci karieru, kazdopadne je juve na pokraji dalsiho uplatkarskeho skandalu...at dou do prdele jebky

Reagovat
JuveIt

Ty běž do prdele!!! Jednou se dozvíš, že nejsme největší kurvy v italským fotbale. Existuje tam ještě větší svině.

Reagovat
scr

az Juve opet pude do druhe ci treti, uz se zpet nedostane..kurvy sou vsude at jde o jakykoli tym,ale v Juve j to prehnany

Reagovat
JuveIt

Všichni si myslí, že my jsme ti nejhorší, ale my víme svý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele