6. kolo
27.09.2009 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Janov CFC 2:0

Udinese navázalo na poslední vítězství nad AC Milán další důležitou výhrou. Na Stadio Friuli dnes padl také ambiciózní Janov, který hned dvakrát inkasoval až v závěrečné desetiminutovce.

Hra se nesla v útočném duchu a diváci se měli na co dívat. První střelecký pokus zaznamenal Rodrigo Palacio, ale nebyl přesný. Další střely vyslaly Inler a Crespo, ale ani se nesetkali s úspěchem. Ve 35. minutě přišla špatná zpráva pro Grify, když se zranil Domenico Criscito a musel střídat. O pár minut později ho navíc následoval další stabilní článek hostující obrany Biava, i on si přivodil svalový problém.

Nadále však byly k vidění šance před oběma brankami, na jedné musel proti Di Natalemu zasahovat Amelia, na té druhé zas Handanoviče ohrozil Bocchetti. V úvodu druhé půle došlo ke kontroverznímu rozhodnutí sudího Trefoloniho, který sice odpískal ruku Domizziho, avšak místo penalty nařídil pouze trestný kop těsně před šestnáctkou, ačkoliv bylo zřejmé, že domácí hráč stál ve vápně.

Na druhé straně zase hrozil Di Natale, tehdy mu ale ještě drzý volej Amelia vyškrábl zpod břevna. Nakonec to ale přeci jen byl Di Natale, kdo otevřel gólový účet zápasu. V 81. minutě obešel dva obránce, narazil si se Sanchezem a přesnou ranou poslal Udinese do vedení. O pár minut později pak zpečetil vítězství domácích ranou pod břevno Pepe.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3-2(1-1,2xdi natale,sanchez-palladino,crespo)

Reagovat
smazaný uživatel

ked palladino nenastupi tak gol da palacio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele