13. kolo
22.11.2009 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Chievo Verona 2:1

Sampdoria se na výhru nad Chievem překvapivě pořádně nadřela, přestože Flying Donkeys hráli od 44. minuty bez vyloučeného Luciana. V závěru vše zdramatizoval Mantovani, ale prohru nakonec neodvrátil.

Skóre se poprvé měnilo ve 20. minutě, kdy Poliho half-voleji pomohla šťastná teč Rossiho, která pomohla míči za Sorrentinova záda. První poločas příliš pohledný fotbal nenabídl a diváci se nemohli těšit ani z gólových příležitostí. Těsně před přestávkou pak akorát shlédli, jak Luciano zajíždí do Padalina a sudí Russo vytahuje po druhé žluté kartě červenou.

Početní převahu využili Blucerchiati po dvaceti minutách druhé půle, kdy se po pohledné spolupráci Padalina s Cassanem radoval z branky Giampaolo Pazzini. Hosté se ale ani v deseti nevzdali a Castellazziho několikrát pořádně zaměstnali. Kýženou branku nakonec Chievo vstřelilo deset minut před koncem, ale Mantovaniho gól nakonec na body nestačil.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele