4. kolo
19.09.2009 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SSC Neapol - Udinese Calcio 0:0

Úvodní utkání čtvrtého kola italské ligy mezi Neapolí a Udinese skončilo bez branek. Pro domácí je to po nevyvedeném startu do ligy špatný výsledek. V Udine panuje po výsledku 0:0 spíše spokojenost.

Utkání na stadionu San Paolo začalo minutou ticha kvůli útokům na italské vojáky v Afghánistánu. Fotbalisté pak předvedenou hrou diváky nerozradostněli. První šanci měli domácí, Hamšík ale nevyužil přihrávky Lavezziho a vše uklidnil z pohledu Udinese obránce Zapata. Marek Hamšík byl i nadále vidět, další souhra, tentokrát se Zunigou, opět neskončila brankou. Ve 24. minutě měl největší příležitost jak skórovat Rinaudo, ten byl v pokutovém území úplně volný, jenomže jeho hlavička v brance neskončila. Hosté nebyli směrem dopředu tolik aktivní, po chybě Gargana ve středu pole se míče zmocnil Pepe a brankář De Sanctis musel ukázat svoje umění.

Ve 39. minutě vstřelilo Udinese branku, ta ale kvůli ofsajdovému postavení nebyla uznána. Tím, kdo se zapomněl za obranou domácích, byl Antonio Di Natale. Po změně stran musel Rinaudo kvůli problémům s kolenem vystřídat za Cannavara. V 62. minutě měl další tutovku Lukovič. Gargano si vyměnil míč s Quagliarellou, ale Lukovič branku nevstřelil.

Na straně hostí pak stálo velké štěstí při přímém kopu Cigariniho, jenž nastřelil brankovou konstrukci. Handanovič o chvíli později vychytal pronikajícího Lavezziho a vše směřovalo k nepopulární remíze 0:0. Neapol nakonec sahala po vítězství, devět minut před koncem utkání měl obrovskou šanci Hamšík, ten se dostal k míči poté, co Handanovič neudržel míč v náručí, jenomže slovenský reprezentant minul.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2 ...

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
milan78

krásný zápas, střely, které lze vidět převážně v kapr lize, téměř každá mimo bránu nikdo nechtěl vyniknout či dokonce skórovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele