3. kolo
12.09.2009 20:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Juventus FC 0:2

Rozjetý Juventus si udržel svou stoprocentní bilanci i v zápase s Laziem, avšak na římském Stadio Olimpico musel na branky čekat až do závěrečné dvacetiminutovky. Poté se ale trefili Caceres s Trezeguetem a rozhodli o výhře hostů.

V dresu Lazia nastoupil Julio Cruz, jenž má na Juventus pouze dobré vzpomínky. Staré Dámě totiž ve své kariéře vstřelil již 10 branek. První šance zápasu se ale zrodila před druhou brankou, kde Amauri sklepl míč Trezeguetovi a ten prověřil gólmana Musleru. Domácí brankář se poté musel hodně natahovat, aby z pod břevna vyškrábl padáček Camoranesiho. Vzápětí opět likvidoval Trezegueta.

Gigi Buffon se poprvé do akce dostal proti Cruzovi, kterému vypíchl míč. Poté již ale musel likvidovat dělovku Kolarova. Další pokus z 20 metrů vyslal Baronio, ale i s ním si Buffon poradil. Stejně jako s Baroniovým trestným kopem, který mířil k bližší tyči, ale hostující brankář ho nohou skvěle vyrazil.

Těsně před přestávkou postihla Juventus velká rána, když hřiště musel opustit kulhající špílmachr Diego, kterého nahradil Giovinco. V Turíně nyní čekají na verdikt lékařů, zda bude nejlepší hráč úvodu sezony k dispozici pro nadcházející duel Ligy mistrů. V nastaveném čase prvního poločasu ještě mohli domácí strhnout vedení na svoji stranu poté, co míč po Kolarově trestném kopu poskakoval v malém vápně a nakonec byl dopraven za čáru, ale gól sudí neuznal kvůli faulu Cruze.

Po přestávce se o překvapivou akci postaral Giovinco, jenž rychle rozehrál trestný kop na Grossa a ten centroval do pokutového území, kde centimetry chyběly Amaurimu, aby míč trefil. V 63. minutě předvedl Juventus další pohlednou kombinaci, kdy série přihrávek mezi Grossem, Giovincem a Trezeguetem skončila na Francouzově kopačce a následně však v rukavicích Muslery. Na druhé straně zlikvidoval ve velké šanci po rychlém protiútoku Foggiu Chiellini a následně musela obrana Juventusu odvracet míč po Cruzově střele, kterou Buffon nejistě vyrazil. Z této šance Lazia však vznikl další protiútok, tentokrát proti brance domácích. Ten ale ale trestuhodně zahodil Amauri.

Střelecký účet nakonec až v 72. minutě otevřel svým prvním gólem v Serii A Martin Caceres. Vše začalo u Claudia Marchisia, jehož centr z pravé strany byl prodloužen do pokutového území, kde se již bývalý obránce Barcelony nemýlil. Lazio poté vsadilo všechno na útok a na hřiště poslalo Simone Inzaghiho a Eliseua. Šanci Cruze ale zastavil Buffon a Kolarov trestný kop napálil do zdi. Ve 4. minutě nastavení nakonec pojistil vítězství Juve Trezeguet, jenž dorážel po akrobatickém zakončení Amauriho.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle zapase si nejde tipovat... lazio a juve je snad nejvetsi nocni mura pro vsechny sazkare... tyto tymy sou schopny v jednom zapase uhrat vysledek 0:4 pro Juve a hned 2 dny na to 3:0 pro Lazio... verim ale ze to Juve tentokrat uhraje a vyhraje 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

rikal sem to... 0:2 x)

Reagovat
smazaný uživatel

David Trezeguet Nice!!!! The Best SHOOTER!!! Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

ses asi nekoukal co? co dokázal spálit sem nechápal a pak ten gol trošku štěstíčko ale snad se konečně chytí a začne mu to tam padat

Reagovat
JuveIt

Kdybysme neměli Gigoho Buffona, tak sme v pr****. Včera nás hodněkrát podržel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele