20. kolo
17.01.2010 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bezbranková remíza plná vzrušení, aneb Parma hrála s Udinese

Přestože na Stadio Tardini branka nepadla, měli se diváci v duelu mezi Parmou a Udinese na co koukat. K vidění byla neproměněná penalta, červená karta a i potyčka.

Zápas lépe začal pro Udinese, ale Sanchezův balón před branku nedokázal využít Di Natale, jenž netrefil branku. Ve 25. minutě pak dostala velkou šanci Parma, která po faulu Zapaty na Dzemailiho kopala penaltu. K její exekuci se postavil Nicola Amoruso, ale Samir Handanovič vystihl směr a míč vytáhl. Parma svůj nepovedený den dokonala o pár minut později. Psala se 30. minuta a na druhé straně se sám na branku řítil Sanchez, dokud ho k zemi neposlal Daniele Galloppa. Sudí Baracani tuto situaci posoudil jako čistou gólovou šanci a domácího záložníka vyloučil, ačkoliv se Galloppa hodně vztekal, protože očividně došlo k minimálnímu kontaktu.

Napětí na hřišti vzrůstalo a vše vyvrcholilo tím, když Parma pokračovala ve hře i přesto, že na zemi ležel hostující Lukovič. To pochopitelně Friulani rozzuřilo a vše nakonec skončilo velkou šarvátku, po které si žluté karty odnesli Di Natale a Lucarelli.

Blízko první brance utkání byl poté Di Natale, ale výborný obranný zákrok předvedl Zaccardo. V 58. minutě měla pro změnu šanci Parma, ale obrovskou příležitost dokázala zahodit. Rohový kop našel volného Biabianyho, který ale ztroskotal na skvělém Handanovičovi. Vzápětí se v šanci na druhé straně ocitl Pepe a hlavičkou orazítkoval břevno. V 80. minutě do hry naskočil Bernardo Corradi, aby se pral proti svému bývalému klubu a nechybělo mnoho, aby celý zápas rozhodl. Jenže hlavičku mu zastavilo břevno, a tak zápas skončil 0:0.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele