32. kolo
03.04.2010 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Parma FC - ACF Fiorentina 1:1

Parma hrála s Fiorentinou tak, jak velí jejich postavení v tabulce. A jelikož je skoro vyrovnané, nikdo se nemůže divit konečné remíze 1:1, která však pro nikoho nic neřeší, naopak ubírá možnost bojovat o evropské poháry.

Ducali nastupovali do zápasu po šesti zápasech bez porážky a už v první minutě se mohli radovat. Nataliho špatnou zpětnou přihrávku vystihl Bojinov a řítil se na Freye, který hodně zariskoval, ale naštěstí ho čistě zastavil. Viola sice byla v úvodu bezzubá, ale nakonec se ve 22. minutě ujala vedení. Jovetič prostrčil míč na De Silvestriho a ten si připsal debutový gól v Serii A.

Vzápětí to mohlo být už o dvě branky, ale Cristiana Zanettiho a jeho střelu nakonec zastavil Mirante. Na druhé straně dobře pracoval Biabiany, ale Bojinov celou akci zakončil střelou přímo do Freye. De Silvestri pak mohl přidat svůj druhý gól odpoledne, když Jovetičovu střelu jen vyrazil Mirante, ale netrefil.

Parma ve druhém dějství postupně začala obléhat soupeřovo pokutové území a v 68. minutě se dočkala vyrovnání. Frey sice nejprve vyrazil trestný kop přímo k Biabianymu, ale pak zázračně zakročil nohou a i jeho vychytal, ale na další standardku již neměl. Jeho spoluhráči nedokázali odvrátit míč a Bojinov zblízka vyrovnal. Fiorentina se sice vzápětí radovala z gólu, ale Gilardino stál v době Santanovi přihrávky v ofsajdu.

Vítězství na domácí stranu pak mohl strhnout střídající Hernán Crespo, ale míč z jeho kopačky zamířil těsně nad. Mirante dokázal zlikvidovat jak Gilardina, tak i Vargase a zápas skončil 1:1.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele