15. kolo
05.12.2009 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Juventus FC - Inter Milán 2:1

Letošní ročník italské Serie A dostává nový náboj, který mu dodaly výsledky dvou sobotních zápasů. Milánské AC porazilo Sampdorii a snížilo náskok Interu na čtyři body. Tento rozdíl mezi oběma milánskými kluby zůstal platný i po večerním šlágru, v němž Juventus doma porazil Inter 2:1...

Juventus v průběhu podzimní části sezony poztrácel několik cenných bodů a pokud chtěl i nadále myslet na Scudetto, nesměl si dovolit prohrát. V úvodu zahrozil Inter, nejprve Caceres uklidil do bezpečí přihrávku Stankoviče, poté Cannavaro přidržel v pokutovém území Lucia, penalta se ale nepískala. Lucio byl v centru dění i ve dvacáté minutě. Po jeho zákroku na Del Piera sudí Saccani přísně nařídil trestný kop, který od postranní čáry rozehrál Diego. Míč se poté odrazil od Del Piera, Lucia a Chielliniho, až nakonec skončil za zády Julia Cesara - 1:0.

Toto vše ještě rozvířilo emoce a jako první to odnesl Jose Mourinho, který byl po zatleskání na adresu rozhodčího vykázán ze střídačky. Hrálo se od podlahy, vedle ostrých zákroků ale nechyběly ani góly. Ten druhý přišel ve 26. minutě, Stankovič rozehrál trestný kop, na ten si na malé vápno naběhl osamocený Eto'o a jeho hlavička znamenala vyrovnání na 1:1.

Odpovědět se snažil Del Piero, s jeho slabší střelou z ne zrovna ideální pozice si ale Cesar poradil. To samé platilo na začátku druhé půle o Buffonovi, po střele Stankoviče vznikl v pokutovém území závar a zakončit se nakonec podařilo Eto'ovi, Buffon ovšem byl pozorný.

V 58. minutě padla třetí branka a podruhé v zápase šel do vedení Juventus. Sissoko ze dvaceti metrů vyzkoušel Cesara, který vyrazil k Marchisiovi, ten nádherně obešel Lucia a nakonec střelou přes brazilského gólmana rozvlnil síť - 2:1.

Inter se ocitl v trochu nezvyklé situaci a na vše zareagoval nasazením Balotelliho. Další protesty ze strany hostujícího týmu přišly po zákroku Cacerese na Milita v pokutovém území, ani tentokráte se ale penalta nepískala.

Závěrečné minuty byly hodně vyhecované a vše začalo soubojem Mela s Balotellim, při kterém se domácí záložník ohnal po soupeři. Následovala strkanice, v níž se hodně angažoval například Buffon, jeho spoluhráč Sissoko se pak po úderu do hlavy od jednoho z protihráčů pak dokonce ocitl na zemi. Sudí Saccani ovšem nezapomněl na původ všeho, Melovi ukázal druhou žlutou kartu a poslal ho přečasně do kabin.

Inter přesilovku využít nedokázal a prohrál 1:2. Stále zůstává na prvním místě tabulky, druhé AC Milán ale ztrácí jenom čtyři body a Juventus je o další bod zpět.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA JUVE ! ! ! 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

nevem si tipnut tento zapas....ale asi stavujem na X.... uvidime...ale Juve musi vyhrat ak chce este bojovat o titul.... tak Forza Juve...nech to uz vyhra niekto iny a nie furt Inter....

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
JuveIt

FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza INTER !!! (0:2) i když je to spíš přání než tip

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE JUVE !!!.....NECH SA AC PRIBLIZI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
vanGomm

V úterý čeká Juventus rozhodující zápas s Bayernem Mnichov.Z tohoto pohledu bych to viděl s Interem na X.A myslím,že i Inter bude s tím bodem spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Navstivte nas web kde najdete analyzy fotbalovych i hokejovych zapasu

http://sportstipsforum.zzl.org/index.php

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus at porazi Inter a pak uz dohnat 4 body ac na inter a jeto. AC milan !!!

Reagovat
DelPiero137

Super, je to tam :) Myslim ze Inter hral dnes zle, aj preto Juve vyhralo v "celku" lahko.

Skoda tej strkanice a hadke... Spociatku mi bolo luto ze Baloletti musi hrat pod takymto tlakom, ale dokazal preco ho vela ludi name rado. Len keby sa ta forma "nepriazni" zmenila na inu a nie rasisticku formu.

Mario ma svoje kvality, ale takych a jemu podobnych (Cassano a kral idiotov Materazzi) nechcem v Squadre nech su biely, cierny alebo oranzovy...

Reagovat
smazaný uživatel

pekne si to vystihol

Reagovat
smazaný uživatel

To ja teda moc nemyslim ze to bylo lehky vitezstvi, bylo to hodne vyrovnany utkani a Juventus dak proste o gol vic. Ale urcite to lehky nebylo...

Reagovat
DelPiero137

Preto som napisal ze v "celku" lahko. Cakal som nebezpecnejsi Inter. Keby viac zatlacil Inter, myslim ze by sme mali problemy v obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to neznamena ze hral Inter zle, hrali to co jim juve dovolilo! A sem tam problemy v obrane byly i bez jejich zatlaceni...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kde jsou ti Interaci

Reagovat
smazaný uživatel

vyliž mi prdel

Reagovat
smazaný uživatel

nevylizu, to si musis poprosit nejakyho Interaka

Reagovat
JuveIt

Co napsat??? No přece FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele