33. kolo
11.04.2010 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Juventus FC - Cagliari Calcio 1:0

Juventus sice příliš nepřesvědčil, ale zato si připsal ohromně důležitou výhru nad Cagliari. Tu zajistil jediným gólem ve 35. minutě Giorgio Chiellini. Stará Dáma tak může nadále bojovat o evropské poháry.

Zápas ale pro domácí nemusel začít vůbec dobře. Po necelé čtvrthodině hry totiž hlavičkou odvracel Fabio Cannavaro, ale míč se dostal pouze ke Cossuovi, jehož ránu zastavilo až břevno. To Juventus si první šanci ke skórování schoval až do 27. minuty, Camoranesi pořádně protáhl Marchettiho, ale ten nakonec v mini souboji zvítězil. Za šest minut mělo Cagliari další šanci k otevření skóre. To Matri překonal Buffona, ale míč před překročením brankové čáry na poslední chvíli zastavil Cannavaro. A z následného útoku Bianconeri udeřili. Dlouhý balón pro Chielliniho zpracoval Amauri a domácí stoper se v zakončení nemýlil.

Do problému se mohl dostat Mauro Camoranesi, jenž nevybíravě použil svůj loket, ale rozhodčí to nepostřehl. Nicméně kamery tento incident zachytily, a tak se může Camoranesi těšit na možný pozdější trest. V 71. minutě mohl Juventus pečetit svojí výhru, jenže velkou chybu udělal Iaquinta a nadále nechával domácí tifosi v nervozitě. Chielliniho pokus totiž mířil do odkryté branky, ale do dráhy zasáhl Iaquinta a hlavičkou ho ještě popostrčil. Jenže domácí útočník stál v ofsajdu, a tak branka nemohla platit. Přitom jeho zásah nebyl vůbec nutný. Nicméně i přes menší nápor Cagliari v závěru zápasu se nic dalšího nestalo a Juve vyválčilo těsnou výhru.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
scr

Juve je marny, ale myslim, ze na remizku by mohlo dosahnout

Reagovat
smazaný uživatel

To už musí Juventus vyhrát,ale bude to zase utrápený boj-1:0

Reagovat
JuveIt

Díky Bohu za tu výhru. Už bylo na čase. Musíme to 4. místo dát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele