6. kolo
27.09.2009 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Juventus FC - Bologna FC 1:1

Jakoby doposud suverénnímu Juventusu začal docházet dech, když po čtvrteční remíze s Janovem přišla další ztráta i dnes. Svěřenci trenéra Cira Ferrary sice skoro celý zápas nad Bolognou vedli zásluhou Trezegueta, ale v poslední minutě inkasovali a odnáší si pouze bod.

Právě střelec jediné branky Staré Dámy v úvodu hýřil aktivitou, když nejprve prověřil dělovkou gólmana Viviana a následně trefil po Camoranesiho spolupráci se Zebinou boční síť. Jenže skutečná šance přišla ve 24. minutě, kdy obešel dva obránce a jeho centr Viviano vyrazil k Trezeguetovi, který zblízka otevřel skóre.

Poté musel hostující gólman vyběhnout proti Diegovi. Na druhé straně se dožadoval penalty po kontaktu s Molinarem Di Vaio, ale neúspěšně. Další šanci Juve si připsal opět Trezeguet, tentokrát po Diegově centru mířil z voleje nepřesně. Vlastní brankou pak domácí zaskočil Chiellini, jenže naštěstí pro něj sudí branku neuznal kvůli ofsajdu Roberta Guany.

Ve druhém poločase několikrát hrozil veterán Di Vaio. Nejprve na poslední chvíli zakročil Legrottaglie, to ještě stihl Di Vaiovi ve střele zamezit. O chvilku později již 33letý útočník a na brankové čáře musel zachraňovat Chiellini. Buffona musel nahradit Chiellini i v další Di Vaiově šanci, kdy míč opět uklízel z před brankové čáry. Rossoblu vycítili šanci a Buffon mohl být rád, že poté, co vyrazil Tedescovu ránu neinkasoval, protože Adailton v obrovské šanci neuvěřitelně přestřelil. Útočné snažení Bologně mohl zmrazit po trestném kopu Giovinca Camoranesi, ale jeho hlavička trefila břevno. Za to nakonec Stará Dáma tvrdě zaplatila v nastaveném čase, kdy zaslouženou vyrovnávací branku vstřelil Adailton.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0(1-0,laquinta,trezeguet)

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 Milito 2, Marchisio a Iaquinta - Di Vaio

Reagovat
smazaný uživatel

millito?

Reagovat
smazaný uživatel

hh

Reagovat
smazaný uživatel

to je vlastně jinej tým, co???

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
JuveIt

Diego s Del Pierem už jsou zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

netuší niekto či nastúpi proti bayernu sisoko melo a canavaro ?

Reagovat
JuveIt

Ještěže jsem ten zápas neviděl jinak by mě asi trefilo. V poslední minutě dostat gol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele