32. kolo
03.04.2010 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - AS Livorno 1:1

Francesco Tavano sice nedávno upadl do nemilosti fanoušků, ale dnes gólem v samém závěru zápasu v Janově vystřelil pro Livorno alespoň bod. Zatímco pro hosty je remíza bezesporu ziskem, Janov spokojen být nemůže, ztrácí totiž v bojích o Evropu. Nicméně hodně se bude mluvit o teprve 17letém Richmondovi Boakyem, jenž zažil senzační debut s gólovým zápisem.

Zápas načala akce Davida Suaza s Palaciem, který nakonec pálil nepřesně. Pro honduraského útočníka to ale byla zároveň poslední akce, protože následně hřiště opustil se svalovým problémem. Na trávník tak vyběhl 17letý mladíček Boakye. Rivasův trestňák na druhé straně branku minul a jedinou větší šancí prvního dějství tak byla šance právě Ghaňana Boakyeho, jenž olízl brankovou konstrukci.

Boakye si ale nakonec svůj debut osladil v 51. minutě, kdy si zpracoval Mestův centr a pravačko přesně zakončil. Boakye byl až překvapivě pro hosty neustálou hrozbou, problémy dělal zejména Kněževičovi. Nicméně když nedokázal přesně zacílit Zapater a Boakye na špatnou zpětnou přihrávku na Rubinha nedosáhl, dostalo slovo Livorno. To své závěrečné převahy bezezbytku využilo, když se se štěstím dostal míč až k Tavanovi, jenž zblízka srovnal. Branku neslavil.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasna 1

3-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele