7. kolo
04.10.2009 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Chievo Verona 1:2

Cagliari nedokázalo potvrdit vzrůstající formu a před domácím publikem prohrálo s Chievem, to již pět utkání v řadě neprohrálo a v tabulce se dokonce dostalo na šesté místo, které zaručuje start v Evropské lize.

Domácí začali lépe, Cossu našel Biondiniho, ale ten proti vyběhnutému Sorrentinovi neměl příliš šancí na úspěch. Mnohem více zaváněl gólem nečekaný pokus Cossua, Sorrentino ho nejdříve pouze očima konroloval, jenomže míč se stočil na břevno. Aktivnější Cagliari pak mělo i další šance, Contiho hlavička nebyla nikterak důrazná a brankář Chieva jí v pohodě lapil. Na druhé straně se Yepes hlavičkou trefil pouze do míst, kde stál připravený Marchetti. Ve 38. minutě se dostali domácí do vedení, Matriho nečekaná hlavička skončila v síti - 1:0 pro Cagliari. Sardinský celek se přiliš dlouho z vedení neradoval, hned za tři minuty totiž zajistil vyrovnání Marcolini, který se trefil výstavní střelou do levého horního rohu - 1:1. Chievo se ještě v závěru utkání snažilo vymodlit pokutový kop, ale neúspěšně.

Druhý poločas už nebyl zdaleka tolik ofenzivní, šancí značně ubylo, přesto diváci viděli ještě jednu branku. V 71. minutě překonal Marchettiho nadvakrát Marcolini, čímž prakticky zajistil hostujícímu celku zisk tří bodů. Marchettimu při druhém gólu vůbec nepomohla domácí obrana, což stálo Cagliari všechny tři body.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-2(0-1,2xPellissier)

Reagovat
smazaný uživatel

38 minuta 1:0 matri

Reagovat
smazaný uživatel

41 minuta 1:1marcolini

Reagovat
smazaný uživatel

na žluté karty 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

POLOČAS CAGLIARI - CHIEVO 1 - 1

Reagovat
smazaný uživatel

71 minuta 1:2 marcolini

Reagovat
smazaný uživatel

KONEC 1 - 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele