15. kolo
06.12.2009 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Bologna FC - Udinese Calcio 2:1

Proměněná penalta Marca Di Vaia rozhodla o cenném vítězství Bologni 2:1 nad fotbalisty Udinese. Hosté se tak propadli na čtrnácté místo tabulky, patnáctá je právě Bologna, která se na Udinese díky výhře dostala na dvoubodový dostřel.

Úvod utkání doprovázeli nepřesné pokusy Floro Florese a Di Vaia, ovšem ve 27. minutě se díky parádnímu přímému kopu Adailtona dostali dovedení domácí - 1:0 pro Bolognu. Na druhé straně se o něco podobného pokoušel Di Natale, ale na rozdíl od Adailtona vůbec netrefil branku. Čas rychle kvapil a Udinese se nemohlo dostat do pořádného zakončení, které by znamenalo vyrovnání. Nakonec se to však podařilo, v nastaveném čase vyrovnal Di Natale, který obelstil ofsajdovou past a následně nedal Vivianovi šanci - 1:1.

Di Natale měl ve druhém poločase opět skvělou příležitost na skórování, avšak zatímco v první šanci uspěl, ve druhé ztroskotal. Brankář Samir Handanovič měl pak opět plné ruce práce s nebezpečným přímým kopem Adailtona. Zaskvěl se také Viviano, jenž lapil hlavičku Portanovi. V 65.minutě fauloval Domizzi útočníka Di Vaia a nařízenou penaltu proměnil samotný postižený, tedy Marco Di Vaio - 2:1. Udinese chtělo pochopitelně srovnat krok, ale největší šanci Di Nataleho zlikvidoval Viviant. Domácí už si těsné vedení pohlídali.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele