28. kolo
14.03.2010 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - UC Sampdoria 1:1

V Bologně se dlouho nic nedělo, góly přinesla až závěrečná desetiminutovka. Sampdoria se už po Gastaldellově brance viděla na páté pozici, ale to odmítl Raggi, jenž ve druhé minutě nastavení po kontroverzní situaci vyrovnal.

Úvod zápasu si pod svá křídla vzala útočná dvojice Bologně, Martins Adailton i Marcelo Zalayeta trefili brankovou konstrukci, ale v obou případech se pískal ofsajd. Postavení urugayského forvarda se ale zdálo být v souladu s pravidly. Po půlhodině hry skončil duel pro Nicolu Pozziho, kterého nahradil Cassano. Bologna nadále tlačila, Adailtonův roh ale Britos mezi tyče nevměstnal. S Busceho pokusem si pak poradil Storari. Ve 33. minutě vyslal Zalayeta Busceho, jenž z pravé strany našel úplně volného Adailtona, ale ten nikým nerušen netrefil branku.

Adailton Storariho nepřekonal ani v další akci, na druhé straně kryl pokus Gastaldella Viviano. Giampaolo Pazzini se musel poté domácímu gólmanovi omlouvat, když mu nešťastně šlápl na ruku. To bylo v situaci, kdy se Viviano vrhl hostujícímu útočníkovi pod nohy. Sampdoria nakonec prolomila bezbrankový stav čtyři minuty před koncem řádné hrací doby. Rohový kop poslal ve skluzu do branky Gastaldello. Za tohoto stavu by se Blucerchiati s ohledem na další výsledky posunuli na pátou pozici, jenže ve druhé minutě nastavení Bologna srovnala. Šlo o o zmatek po špatně odvrácené standardní situaci, Lanna vracel míč do pokutového území, kde stál v ofsajdu Succi, ale ten na míč nedosáhl a za ním nabíhající Raggi ho z voleje dopravil do sítě. Nicméně Succi se určitě hry aktivně účastnil, a tak mohl být pískán ofsajd.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele