25. kolo
21.02.2010 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - Juventus FC 1:2

Stará dáma navázala na vítězství proti Ajaxu, když zdolala Boloňu na jejím hřišti 2:1. Hosté šli velmi brzy do vedení zásluhou Diega, Boloňa sice vyrovnala, ale na Candrevovu trefu už nikdo neodpověděl. V 90. minutě byl navíc vyloučen domácí Raggi.

Juventus šel do vedení velice brzy, již ve 4. minutě zaváhala obrana Boloni, neboť se Diego dokázal dvakrát protlačit ke střele, tu první mu brankář domácích vyrazil, ovšem obrana mu vůbec nepomohla a Diego z dorážky vsítil gól - 1:0 pro Juventus.

Diego byl ve správný čas na správném místě i o chvíli později, Viviano neudržel střelu Marchisia a Diego tentokrát z dorážky branku nedal. Boloňa by\la blízko vyrovnání po fantastickém přímém kopu Martinse Adailtona, ten však nastřelil brankovou konstrukci. Minimálně stejně blízko byl ke vstřelení branky Guana, z velmi dobré pozice ale netrefil branku.

Druhý poločas začala lépe domácí Boloňa a v 50. minutě se dokonce dočkala vyrovnání. Na Raggiho centr na vzdálenější tyč zareagoval Busce, který už dotlačil, i s pomocí tyče, míč za záda brankáře Buffona - 1:1. Domácí měli o chvíli později další obrovskou šanci, kterou trestuhodně zahodili, Zalayeta vymyslel stoprocentní gólovou pro Gimeneze, ten zakončoval do prázdné branky, ale Zdeněk Grygera na brankové čáře famózně zastoupil. Nevyužitá šance mohla Boloňu hodně mrzet, neboť v 66. minutě udeřil Juventus. Del Piero přihrál Candrevovi, a ten prostřelil Viviant - 2:1 pro Starou dámu.

Candreva mohl vstřelit definitivní pojistku, sám před Vivianem ale nezakončil dobře a brankář Boloni držel svůj tým ve hře. V 90. minutě obdržel Raggi červenou kartu a bylo definitivně po nadějích, Juventus vyhrál 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
JuveIt

Tak sestava se mi líbí. I když možná bych dal místo Salihamidžiče Camoranesiho a do útoku Trezegueta místo Amauriho. A taky možná Cannavara místo Zebinu, kterej se proti Ajaxu moc neukázal. Vyhrajem!!! FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
vanGomm

Poslední výsledky Bologni jsou celkem dobré a i tady by aspoň bodík mohla uhrát.Tip X.

Reagovat
JuveIt

Výborně!!! FORZA JUVE!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele