13. kolo
21.11.2009 18:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Bologna FC - Inter Milán 1:3

Inter Milán bez problémů vyhrál na půdě Bologni 3:1 a upevnil si vedoucí pozici. Nerazzurri měli celý zápas pod svojí kontrolou. Skóre utkání otevřel Milito, ale domácí okamžitě vyrovnali zásluhou Zalayety. Nicméně do poločasu vrátil vedení Interu Balotelli a ve druhém poločase pojistil výsledek Cambiasso.

Utkání začalo ve velkém tempu, oba týmy útočily, i když více šancí měl favorizovaný Inter. Ten poprvé zahrozil v 10. minutě, na Balotelliho lehký centr o kousek nedosáhl Stankovič. Mnohem více práce měl brankář Viviano po střele Chivua, jeho střela nepříjemně poskakovala a brankář Bologni míč pouze vyrazil. Ve 22. minutě otevřeli Nerazzurri skóre utkání. Při závaru se v pokutovém území nejlépe zorientoval Diego Milito a nekompromisní střelou vsítil branku - 1:0 pro Inter. Vedení mistrovského celku nevydrželo ani dvě minuty, hned z následné akce totiž zpracoval dlouhý centr Zalayeta a podobně jako Milito si v zakončení vedl bezchybně - 1:1. Neuvěřitelná situace se pak odehrála před brankou Bologni, střílející Stankovič namířil svůj pokus od tyče do tyče, ale dobíhající Cambiasso už dorazit míč nestačil. Do konce poločasu se měnilo skóre ještě jednou, rohový kop dopravil do branky hlavou Mario Balotelli a Inter znovu vedl, tentokrát 2:1.

V průběhu druhého poločasu mohl zvýšit náskok hostujícího Interu Milito, ten se ocitl před Vivianem úplně sám, ale brankář Bologni předvedl skvělý zákrok a ránu vyrazil nad. Druhý poločas nebyl zdaleka tak divácky atraktivní, jako první půle. Inter útočil a Bologna jen bránila. Třetí branku se nakonec hráčům Nerazzurri podařilo vstřelit, avšak kuriózním způsobem. Obránce domácích chtěl odkopnout míč před dotírajícím Cambiassem, jenomže trefil právě zmiňovaného Argentince, od kterého míč skončil v síti - 3:1. Svěřenci trenéra Mourinha utkání kontrolovali a Bologni už nedovolili ani snížit. Jedinou vadou na kráse bylo vyloučení Maicona z 90. minuty.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie ragazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Inter!!

Reagovat
smazaný uživatel

ještě aby Juventus klopýtl a máme 8 bodů náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co to tu píšete????

"Třetí branku se nakonec hráčům Nerazzurri podařilo vstřelit, avšak kuriózním způsobem. Obránce domácích chtěl odkopnout míč před dotírajícím Cambiassem, jenomže trefil právě zmiňovaného Argentince, od kterého míč skončil v síti - 3:1"

Vždyt Cambiasso skoroval křížnou střelou po perfektní přihrávce Militta!!!! Obránce byl statiosta a míče se ani nedotkll!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele