14. kolo
29.11.2009 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Atalanta BC - AS Řím 1:2

AS Řím sice v Atalantě prohrával, ale nakonec dokázal nepříznivý výsledek otočit a na Stadionu Azzurri d'Italia nenechal ani bod. Zatímco Římané mají na devátém místě stejně bodů jako Bari a Fiorentina, Atalanta je pouze zásluhou lepšího skóre nad sestupovým pásmem.

Zápas se přitom mohl vyvíjet jinak, kdyby v úvodu dokázal po úniku překonat gólmana Consigliho Vučinič. Na to Atalanta odpověděla ve 13. minutě, kdy po levé straně vyslal Guarente Ceravola, který se vysmýkl svému strážci a přesně zavěsil. Na druhé straně se kopaly dva slibné trestné kopy, ale ten Pizarrův hlavičkou nad branku zvedl Juan a ani Tottiho pokus neskočil o mnoho lépe. Zvýšit domácí vedení mohl Bellini, ale orazítkoval tyč. Vlci nakonec těsně před přestávkou vyrovnali, po rohovém kopu Pizarra se radoval Vučinič.

Ve druhém poločase pak dokonal obrat Simone Perrotta. Střelec první branky Vučinič se přeměnil do role nahrávače a Perrotta se hlavičkou nemýlil. V závěru mohli ještě Římané o vedení přijít, ale skrumáž v pokutovém území nakonec v gól nevyústila. Tiribocchiho zastavil Juan a Padoina zlikvidoval gólman Sergio.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
diastan

prestanu na ne sazet a ono to pude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele