20. kolo
16.01.2010 20:45 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

AS Bari - Inter Milán 2:2

Mistrovský Inter Milán ve 20. kole zaváhal na hřišti Bari, když jen remizoval 2:2. Nerazzurri však mohli dopadnou hůře, neboť v průběhu druhého poločasu prohrávali už 0:2. Konečná remíza je pro Inter přeci jenom ztrátou, zítra toho bude jistě chtít využít AC Milán.

Inter začal utkání velkou šancí, jenomže Wesley Sneijder nabídnutou tutovkou pohrdl. Nicméně domácí byli více nebezpeční, Alvarez se dostal do nebezpečného zakončení, ale Inter má v brance Cesara a ten prokázal své nesmírné kvality. Cesar se ukázal i při další šanci domácích, když nepropustil tvrdou Parisiho dělovku z ostřejšího úhlu. Bari útočilo, ale najít recept na obranu Interu se alespoň v prvním poločase nepodařilo.

Druhý poločas nabídl ještě lepší podívanou než ten první, a to především díky tomu, že začaly padat branky. Nejprve však ukázal skvělou kopací techniku Wesley Sneijder, ten před týdnem dvěma góly z přímých kopů přispěl k vítězství nad Sienou a nyní k brance měl opět velmi blízko, ovšem vyznamenal se Gillet, jenž jeho ránu vyrazil. Pak už přišly chvíle domácích, Donati pálil nad a o chvíli později zahrál obránce Samuel v pokutovém území rukou a kopala se penalta. Barreto jí proměnil a Bari senzačně vedlo 1:0. Uběhlo pár minut a Barreto si mohl celou situaci zopáknout, Lucio fauloval Parisiho a Barreto další penaltou nepohrdl - 2:0 pro Bari. Barreto mohl završit hattrick, jeho nebezpečnou ránu skvěle zlikvidoval Cesar.

Už se zdálo, že Inter po delší době zase prohraje, jenomže Mourinhovi hoši se v žádném případě nevzdali. José Mourinho pochopitelně na nepříznivý vývoj zareagoval střídáním a to se mu vyplatilo. Mario Balotelli z dálky napřáhl a ačkoliv střela nepronikl až k Gilletovi, brankář Bari na ní zareagoval a šel k zemi, to se mu stalo osudným, neboť z dorážky snížil Goran Panděv - 2:1. Bari v tu chvíli moc dobře vědělo, že udržet jakýkoliv bodový výsledek bude ještě velmi těžké. Tato slova se náhle potvrdila poté, co Bonucci fauloval v pokutovém území pronikajícího Panděva a z následné penalty vyrovnal nejlepší střelec Interu Diego Milito - 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
klokan.paul

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

na cem to davaj?

Reagovat
smazaný uživatel

Další haluzácké body pro naše velké frajery z Interu. Nevím jak vy, ale já jsem je neviděl posledních 6 zápasů dobře zahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ac si je pěkně podá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AC pokud dvakrát vyhraje tak je za nima jen tři body a pokud se takhle bude Inter činit i nadále, tak to vypadá na titul pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele