15. kolo
05.12.2009 18:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

AC Milán - UC Sampdoria 3:0

AC Milán porazil na úvod 15.kola italské ligy Sampdorii Janov hladce 3:0 a upevnil si druhé místo v tabulce. O vítězi utkání rozhodla úvodní dvacetiminutovka, ve které hráči Rossoneri nastříleli všechny tři branky. Postupně se trefili Borriello, Seedorf a Pato.

Domácí vlétli do utkání impozantně a už po necelé půlhodině hry vedli 3:0. Ve 2. minutě založil rychlou akci Antonini, jenž předal míč Ronaldinhovi a ten přesným centrem našel hlavu Borriella - 1:0 pro Milán. Marco Borriello se zanedlouho objevil i v další šanci, ovšem jeho střelecký pokus brankář hostí vyrazil. Ve 21. minutě se opět ukázal Ronaldinho, jehož gólovou přihrávku nekompromisně napálil pod břevno Seedorf - 2:0. Za další dvě minuty bylo se Sampdorií ještě více zle, Pato v pokutovém území nadvakrát překonal Castellazziho a bylo to 3:0. Ve 34. minutě přišlo vynucené střídání, Ronaldinho si přivodil svalové zranění a nahradit ho musel Ignazio Abate. V praxi to znamenalo, že se Pato posunul na Ronaldinhovu pozici a Abate zaujal místo podél pravé postranní čáry. Do konce prvního poločasu už se nic důležitého z obou stran neodehrálo.

Druhý poločas už nebyl zdaleka tak divácky atraktivní jako první půle. Milán měl ještě nějaké šance, ale branku z nich nedokázal vytěžit. Sampdoria toho na stadionu Giuseppe Meazzy moc nepředvedla a směrem dopředu byla opravdu neškodná. A tak útočil Milán, Pato z pravé strany odcentroval na zadní tyč, kam pozdě dobíhal Abate. Tentýž hráč pak prošel přes dva obránce, ale následně napálil míč jen do Castellazziho. Před koncem utkání připravil Huntelaar svojí individuální akcí gólovou šanci pro Seedorfa, ale ten minul hostující branku. V nastaveném čase předvedl ještě jeden průnik Pato, ale Castellazzi byl proti němu připravený. Milán po celou dobu hru kontroloval a vyhrál naprosto bez problémů 3:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Toto bude mimoriadne vyrovnaní zápas AC MILÁNO to bude mat velmi tažké ale verím že dokážu odohrat dobrý zápas.

Reagovat
Tomtaf

5:0

Reagovat
vanGomm

HX

Reagovat
smazaný uživatel

je to SAN SIRO zadny giuseppe meazza

Reagovat
smazaný uživatel

tjn..

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz tam hraje AC zapas tak by bylo lepsi san siro a kdyz inter tak meazza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele