20. kolo
25.01.2009 15:00 CET
3 : 3
(2:0)

Reportáž

US Lecce - Turín FC 3:3

Souboj dvou celků bojujících o záchranu dopadl smírně. Domácí Lecce si po šestibrankovém představení rozdělilo body s turínským FC a to i navzdory tomu, že vedlo už 2:0. Ve druhém poločase dokázal Turín dvakrát vyrovnat a odvézt si konečnou remízu 3:3.

Domácí poprvé udeřili ve 12.minutě zásluhou povedené dělovky z kopačky Gianniho Munariho. Krásný gól do šibenice znamenal vedení Lecce 1:0. Další šanci na skórování měl Fabiano, ale v době kdy mohl zakončit se utopil v kličkách. Hostující Turín si v první fázi utkání nevytvořil žádnou větší příležitost, tu největší měl až Rolando Bianchi, jenomže jeho hlavičku zlikvidoval brankář domácích Benussi. Munari, který se až do dneška nikdy v Serii A střelecky neprosadil, vstřelil druhý gól v utkání, když se až k němu dostal odražený míč.

Turínští se dostali zpět do zápasu krátce po změně stran. Jurgen Saumel našel přesně přihrávkou volného Bianchiho, ten Benussiho nepřekonal, až právě rakouský fotbalista Jurgen Saumel dostal míč za záda domácího brankáře -2:1. Pro Saumela to byl teprve druhý gól v Serii A. Lecce přišlo definitivně o dvoubrankové vedení v 56. minutě, Paolo Hernan Dellafiore byl poslední, kdo dostal míč po sérii nepřesných zakončení do branky Lecce - 2:2. Nicméně Lecce se dokázalo ještě jednou dostat do vedení, v 73. minutě zaznamenal třetí branku domácích Castillo - 3:2. Jenomže vedení domácí znovu neudrželi, za čtyři minuty vyrovnal hlavou obránce Cesare Natali. V hektickém závěru mohlo Lecce rozhodnout o svém vítězství, Castillo však nevyužil chybičky Nataliho, a tak utkání skončilo zaslouženou remízou 3:3.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele