15. kolo
07.12.2008 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

US Lecce - Juventus FC 1:2

Juventus Turín porazil Lecce až brankou v samotném závěru, výhru 2:1 zařídil minutu před koncem Amauri. Ještě předtím rozvlnili síť Giovinco a Cacia. Juventus tedy dále ztrácí na vedoucí Inter Milán šest bodů.

Juventus začal utkání náporem, Giovincův přímý kop šel nad a nebezpečnou přihrávku Pavla Nedvěda zachytil brankář Benussi. Brankář Lecce vychytal českého záložníka i po jeho střele, kterou mu připravil Mohammed Sissoko. Stará dáma i nadále pokračovala v aktivitě, další Giovincovu střelu zablokovali hráči Lecce, popřípadě gólman Benussi. Branku nevstřelil ani Marco Marchionni, jehož kombinaci s Amaurim znovu zlikvidoval výtečný Benussi. Hráči Lecce si za celý první poločas nedokázali vytvořit pořádnou šanci a za poločasovou remízu mohli být rádi.

Jenomže tento výsledek Lecce dlouho neudrželo, v 57. minutě se k přímému kopu postavil opět Giovanico a svým prvním gólem v Serii A poslal Juve do vedení. Branka byla hodně podobná těm, které z přímých kopů vstřelil Del Piero. O chvíli později mohl navýšit Amauri, ale mířil vedle. Vůbec první vážnější šanci mělo Lecce po hlavičce Tiribocchiho, ta byla ale nepřesná. V dalším utkání proti AC Milán bude Staré dámě chybět Nicola Legrottaglie, jenž obdržel další žlutou kartu. Postupem času se Lecce začalo více vytahovat, což dělalo hráčům Juventusu jisté problémy. Jorge Castillo ještě branku nevstřelil, ale sedm minut před koncem se to povedlo Danielu Caciovi. Ten po tříminutovém pobytu na hřišti střelou z hranice pokutového území zajistil vyrovnání na 1:1. Pro Juventus, který byl v průběhu celého utkání aktivnější, to byla těžká rána, ovšem nevzdával se a v 90. minutě opět strhl vedení na svojí stranu. Výhru 2:1 zajistil tradičně hlavou Amauri.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

není co řešit, 0:3 JUVE!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza JUVE!!! Vyhrajemeee....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele