5. kolo
28.09.2008 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

US Lecce - Cagliari Calcio 2:0

Nováček US Lecce si zatím vede v Serii A nadmíru dobře. V pátém kole porazil trápící se Cagliari 2:0 a usídlil se tak na desátém místě. Tým ze Sardinie je stále bez jediného bodu. O branky se postarali Guillermo Giacomazzi a Jose Ignacio Castillo.

Lecce začalo velmi dobře. Nejprve pohrozil hostům svým dobrým přímým kopem Andrea Zanchetta. Poté musel Marchetti zasahovat proti Castillovo střele. Na druhé straně se snažil Acquafresca, ale mířil mimo. Ovšem byli to domácí, kdo otevřel v 34. minutě skóre. Guillermo Giacomazzi si připsal na své konto, jednu z nejhezčích branek pátého kola. Uruguayec napřáhl z 30 metrů a ránu jako z děla poslal přímo k tyči. Cagliari má velký problém v ofenzívě. Acquafresca ani Biondini nebyli schopni v dobrých pozicích trefit branku.

Druhá půle začala ve znamení Joseho Castilla. Nejprve byla jeho střela sražena sražena, ovšem v 62. minutě navýšil vedení svého týmu. Fabio Caserta skvěle utekl po pravém křídle a následně poslal přízemní centr napříč pokutovým územím. Připravený Castillo již jen doklepl míč do branky a mohl tak slavit svou druhou branku v Serii A. Poté měl ještě šanci vystřídavší Andrea Lazzari, ale nemířil přesně.

Poslední příležitost v utkání měl hostující Joaquin Larrivey. Útočník Cagliari vstřelit branku, ale ta ovšem nebyla kvůli ofsajdu uznána. Hosté si tak odvezli porážku 0:2 a stále se utápí na samém dně tabulky s nulou bodů na kontě.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

lece vyhraje 3-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele