29. kolo
22.03.2009 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

US Lecce - Atalanta BC 2:2

Diváci na stadionu Via del Mare viděli celkově čtyři branky. Domácí Lecce si v přestřelce rozdělilo body s Atalantou. Remíza 2:2 však domácím nestačí, ti potřebovali vyhrát, aby se jejich záchranářská situace zlepšila.

Sestupem ohrožené Lecce mělo famózní start do zápasu. Už v 9. minutě totiž Castillo vyslal do stoprocentní šance Casertu, který se úspěšně vyhnul ofsajdové pasti a v klidu překonal brankáře Consigliho - 1:0. Hostující Atalanta byla blízko vyrovnání ve 21. minutě, po sérii šancí nastřelil Valdéz břevno a Mariano Defendi nepropálil shluk hráčů a brankáře. Nicméně o osm minut později se Atalantě vyrovnat podařilo, dlouhý balón si zpracoval Floccari, jenž následně posunul na Padoina, který velmi lišácky překonal brankáře domácích. Padoin gólmana překonal z dobrých dvaceti metrů lobem - 1:1.

Lecce mělo vynikající start do prvního poločasu, hostům se zase povedl začátek toho druhého. Ve 48. minutě se opět vyplatila spolupráce Padoina s Floccarim, prvně jmenovaný vstřelil svůj druhý gól v utkání a Atalanta rázem vedla 2:1.

Lecce se ale nevzdávalo, Castillo se dokonce dožadoval odpískání pokutového kopu po zákroku Manferdiniho, rozhodčí však jasně ukázal, aby se hrálo dál. Tlak Lecce sílil, Papadopulosovu hlavičku skvěle zlikvidoval Consigli. Castillo měl v 67. minutě obrovskou příležitost, jenomže přestřelil. Lecce se nakonec dočkalo zaslouženého vyrovnání, až v nastaveném čase totiž Manferdini zahrál v pokutovém území rukou a rozhodčí odpískal pokutový kop. Caserta se ujal zahrávání a vyrovnal na konečných 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele