26. kolo
01.03.2009 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Udinese Calcio - US Lecce 2:0

Udinese Calcio doma potvrdilo roli favorita a porazilo sestupující Lecce 2:0. Hosté si připisují čtvrtou porážku v řadě a klesli na alarmující předposlední příčku. Za domácí celek se trefili Gaetano D’Agostino a Giovanni Pasquale.

Domácí Alexis Sanchez zprvu zásoboval obranu a brankáře Benussiho sérií přímých volných kopů, ale ani jeden si cestu do sítě nenašel. Hosté se pokoušeli odpovědět prostřednictvím Papadopouluse. Avšak jeho hlavička skončila vysoko nad brankou domácích. Další Sanchezův přímý kop našel hlavu Andrey Cody, ale zakončení rozvlnilo pouze vrchní síť. Antonio Floro Flores se dožadoval penalty za sevření dvěma obránci, což mu znemožnilo naskočit si na Asamoahův centr. Sudí Velotto byl však ledově klidný.

Po zhruba hodině hry se naskytly dvě skvělé příležitosti pro domácí. Hlavička Aleksandara Lukoviće byla odkopnuta z brankové čáry a následně se vyznamenal Benussi po nebezpečné střele Floro Florese. Udinese v druhém poločase jasně dominovalo a také se dočkalo zaslouženého vedení. Vystřídavší Gaetano D’Agostino se postavil k přímému kopu a svou střelu zakroutil do šibenice. Lecce se vzdalo veškerých šancí na body po vyloučení Lucy Ariattiho, který zkosil Sancheze. Domácí navíc přidali pojistku v nastaveném čase, kdy se trefil Giovanni Pasquale.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele