23. kolo
08.02.2009 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Bologna FC 1:0

Boloňa hrála s Udinese na Stadio Friuli takřka celý zápas bez branek, jenomže nakonec si neodváží ani bod. Ve druhé minutě nastavení totiž o vítězství domácích rozhodl Alexis Sanchez.

Udinese začalo útočně a k velkému sólu se nadechl Antonio Di Natale, jenž svojí akci nakonec zakončil střelou, která olízla tyč. Následně pálil levačkou vedle branky Gyan Asamoah. Na druhé straně se v útoku po boku Di Vaia objevila nová posila Osvaldo a bylo vidět, že se oba fotbalisté ještě nestihli dostatečně sehrát, když jejich spolupráce vázla. Osvaldo se navíc pět minut před poločasem zranil a na hřiště pustil bývalého hráče Interu Cesara. O tři minuty později se z vedoucí branky radoval domácí Di Natale, jenomže radost příliš dlouho netrvala, když sudí ještě předtím odpískal faul Domizzimu. V nastaveném čase prvního dějství měla Reggina nejprve důvod ke vzteku, ale nakonec měla štěstí. Di Natalemu totiž nebyl odpískán jasný ofsajd, ale domácí kanonýr si nakonec míč ukopl a šanci zahodil.

V úvodu druhého dějství prověřil brankáře Antonioliho Floro Flores. V 59. minutě ale musel kvůli zranění zad opustit hřiště. Reggina se dostávala pod tlak a Antonioli musel zasahovat stále častěji. Nejprve vyrazil hlavičku Cesara a poté mu pomohla tyč, kterou nastřelil po kombinaci s Di Natalem Pepe. Další zákrok si připsal proti ráně Domizziho. Nakonec vše rozhodl v posledních vteřinách duelu střídající mladíček Sanchez, jenž parádní ranou prostřelil Antonioliho a rozhodl o zisku tří bodů pro Udinese.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Len technický dotaz, ze Udinese hralo s Bolognou, nie s Regginou, ako je v texte

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele