34. kolo
03.05.2009 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Atalanta BC 3:0

Šanci na účast v evropských pohárech si udrželo Udinese, které si s lehkostí poradilo s Atalantou Bergamo. Dvěma brankami se blýskl reprezentant Fabio Quagliarella, tu poslední - třetí, zaznamenal Pasquale. Čtvrthodiny před koncem byl navíc vyloučen hostující Bellini.

Útočník Floccari měl na své kopačce první branku utkání, jeho volej však postrádala větší přesnost. Na druhé straně se o něco podobného pokoušel Floro Flores, ale ani on nezamířil přesně. Domácí otevřeli skóre utkání ve 42. minutě, zmatky v obraně Atalanty dokonale využil střelou z první Fabio Quagliarella. Obrana Atalanty nepochopitelně přestala hrát a dožadovala se odpískaní ofsajdu, který ale nebyl - 1:0 pro Udine. Quagliarella mohl vzápětí vstřelit další branku, ale byl zastaven pro velice přísné ofsajdové posouzení.

Druhou branku vstřelil Quagliarella s přispěním hrubé chyby hostujícího stopera, poté co se zmocnil míče i krásně zakončil a pohledným "angličanem" zvýšil na 2:0. Bergamo nehrálo dobře a Udinese mohlo vyhrát větší rozdílem. Čtvrthodiny před koncem přišli hosté o Belliniho, který obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Poslední branku měl na svědomí Pasquale, jenž se objevil tváří v tvář brankáři Atalanty. Pasquale si poradil velice zkušeně a přízemní střelou udělal krásnou tečku za vítězným utkáním.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele