21. kolo
28.01.2009 20:30 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

UC Sampdoria - SS Lazio 3:1

Římské Lazio vybouchlo po druhé během tří dnů, zatímco v neděli prohrálo s Cagliari 4:1, tak tentokrát se muselo sklonit před Sampdorií. Domácí vyhráli 3:1, když rozhodli dvěma slepenými góly ve druhém poločase. A mohlo to být ještě horší, kdyby Bellucci proměnil nařízený pokutový kop. Za hosty skóroval pouze Tommaso Rocchi.

Třináct minut stačilo domácí Sampdorii na vstřelení prvního gólu. Dlouhý centrovaný míč Reta Zieglera našel Gennara Delvecchia a ten z první prostřelil brankáře Musleru, jenž v brance nahradil chybujícího Carriza - 1:0. O chvíli později zasáhla Janov špatná zpráva, Padalino se po srážce s Panděvem natolik zranil, že musel být střídán, jeho místo zaujal Dessena. Lazio vyrovnalo přesně po půlhodině hry, Cristian Ledesma přihrál volnému Rocchimu a ten opravdu neměl se zakončením problém - 1:1. Vrátit vedení na stranu Sampdorie mohl ještě do poločasu Antonio Cassano, ale Muslera si s jeho pokusem poradil.

Do druhého poločasu poslal trenér hostů Delio Rossi Maura Zarateho, aby podpořil do té doby nevýraznou ofenzívu. Zarate dokázal ihned vytvořit nebezpečnou šanci, ale byl to Antonio Cassano, který skóroval. Někdejší hráč AS Řím či Realu Madrid ukázkově vymetl šibenici a stanovil vedení 2:1 pro Sampdorii. Za tři minuty už zvyšoval na 3:1 po rohového kopu hlavou nikým nehlídaný Stankevičius, přesný centr mu poslal Cassano. A pro Lazio mohlo být ještě hůř, Cassano vybojoval po kontaktu s Lichtensteinerem penaltu, ale tu Belluccimu brankář Muslera chytil. Biancocelesti opět zklamali a z Janova odjíždějí zaslouženě s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza Samp!!!!! Najvyšší čas bodovať naplno

Bude to ťažký zápas,zvlášť po zahanbujúcej prehre Lazia na domácom trávniku...Určite sa budú chcieť rehabilitovať,no Doria im to nesmie dovoliť!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,že vyhraje Lazio tak 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele