5. kolo
27.09.2008 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Juventus FC 0:0

Fotbalisté Sampdorie Janov nedokázali vyhrát ani v 5. kole Serie A, a tentokrát si připsali jeden bod za remízu 0:0 s Juventusem. "Stará dáma" remizovala už dvakrát po sobě, v minulém kole si rozdělila body s Catanií.

Juventus si první výraznou šanci připsal už ve 4. minutě. Del Piero se postavil k přímému kopu a přesnou střelou nechal vyniknout brankáře Miranteho, ten střelu vyrazil před sebe a ve skrumáži se nejlépe zorientoval Christian Poulsen, ale z otočky branku přestřelil. Sampdoria zahrozila o sedm minut později, ve sprintu z dálky vystřelil Stankevicius a jenom těsně minul pravou tyč Manningerovy branky. Neuspěl ani Sammarco, jehož střela byla v dobré pozici zablokována. Stoprocentní tutovku zahodil po centru Lucchiniho Marius Stankevicius, který z hranice malého vápna hlavičkoval nad branku. Přestřelil i Pavel Nedvěd a z otočky Amauri.

Ve druhém poločase si jako první velkou příležitost vypracoval Antonio Cassano, jeho vynikající přímý kop skončil mimo, a brzy poté hlavou minul i Sammarco. Fotbal se hrál ze strany na stranu, ale ani jeden z týmu se do dalšího stoprocentního zakončení nedostal.

V 71. minutě zkusil štěstí Nedvěd, český záložník si naběhl na centr a lehkou střelou z první mířil jen do připraveného Miranteho. V samotném závěru utkání se snažila domácí Sampdoria rozhodnout ve svůj prospěch, ale nebylo jí souzeno. Nebezpečný centr na zadní tyč na poslední chvíli odvracel stoper Chiellini, a střelu střídajícího Desseny se štěstím zablokoval Nedvěd. Sampdoria si musí na první vítězství v sezoně ještě počkat, s Juventusem remizovala 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

juve vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

verim juventusu vyhraje 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšia remíza... Ach jaj...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele