1. kolo
31.08.2008 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Turín FC - US Lecce 3:0

Fotbalisté turínského FC zvládli úvodní kolo na výbornou. Před domácím publikem si lehce poradili s nováčkem z Lecce 3:0. O tři branky domácích se podělili Rosina, Zanetti a Bianchi.

Domácí začali lépe a už po sedmi minutách musel hostující brankář Benussi likvidovat hlavičku obránce Francesca Prataliho. Hosté na sebe upozornili o chvíli později a hned z toho mohla být úvodní branka. Po dvaceti minutách přesně hlavičkoval Simone Tribocchi a Matteo Sereni v brance Turína vytáhl fantastický zákrok. Fotbalisty Lecce tato zahozená šance mrzela dvojnásob, protože přesně za devět minut inkasovali první gól. V pokutovém území byl faulován Rolando Bianchi a následný pokutový kop proměnil Alessandro Rosina.

Hosté mohli vzápětí vyrovnat na 1:1, ale znovu selhali na skvělém Serenim. Místo vyrovnání přišel další gól domácích. Za čtyři minuty po první inkasované brance zvýšil z dorážky po střele Amorusa Paolo Zanetti na 2:0.

Do druhého poločasu vstoupilo Lecce s úkolem vstřelit co nejrychlejší kontaktní branku, čímž by se vrátili do zápasu. Šanci na snížení měl z přímého kopu Caserta, ale minul. Smůla se nováčkovi letošního ročníku Serie A lepila na paty, po další neproměněné šanci Tiribocchiho přišla v pořadí třetí a poslední branka domácích. Čtvrt hodiny před koncem pečetil výsledek Rolando Bianchi. FC Turín si hned v prvním utkání připsal důležité tři body za vysoké vítězství 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele