29. kolo
22.03.2009 15:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Turín FC - UC Sampdoria 1:3

Turínskému FC se opět vzdálila záchrana. Domácí Toro nestačilo na Sampdorii Janov se kterou prohrálo 1:3. Janovští se tak bodově dotáhli na třinácté Udinese.

Giampaolo Pazzini si vytvořil první šanci utkání, a tu také proměnil. Útočník hostí namířil svůj pokus přesně do horního rohu Sereniho branky, ten byl absolutně bez šance - 0:1. O chvíli později musel řešit nepřehlednou situace brankář Castellazzi, pokus Diany byl zablokován a následná dorážka Dzemailiho nastřelila Franceschiniho. Blucerchiati své vedení navýšili, ve 24. minutě prokličkoval domácí obranou Antonio Cassano a následnou přihrávkou nepohrdl Paolo Sammarco - 0:2.

Netrvalo to příliš dlouho a domácí Granata snížila. Ještě předtím však zahodil vyloženou šanci Cesare Natali, který hlavičkou zamířil vedle. Pak už úřadoval Rolando Bianchi, někdejší hráč Manchesteru City nebo Lazia využil skvělé práce Dzemailiho - 1:2.

Ve druhém poločase se domácí snažili co nejrychleji vyrovnat a pokud možno celé utkání zvrátit, protože remíza by v Turíně nic neřešila. Každopádně nebezpečná byla Sampdoria, která svými výpady neustále zaměstnávala domácí obranu. V 69. minutě se po další parádní akci prosadil Cassano a Turínu zasadil tvrdý úder - 1:3. Turín se už ze třetí inkasované branky nevzpamatoval a znovu prohrál, tentokrát se Sampdorií Janov 1:3.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele