7. kolo
19.10.2008 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Turín FC - Cagliari Calcio 0:1

Fotbalisté Cagliari si připsali první vítězství v sezoně, když dokázali v závěru utkání šťastně urvat tři body na půdě turínského FC. Cagliari se díky vítězství odpoutali ode dna tabulky, kam spadla Reggina.

Turínští se radovali ze vstřelené branky už po šesti minutách hry, jenomže branka Mattea Rubina nebyla uznána a jak se později ukázalo, neprávně. V ofsajdovém postavení totiž stál Rolando Bianchi, který ke všemu jasně nehrál. Smůla se Turínu přilepila na paty i o pět minut později, kdy Rolando Biancchi přehlavičkoval brankáře, jenomže toho odkopem zastoupil Eugenio Corini. Turín hrál velice dobře a hosty k ničemu nepouštěl, v další šanci selhal Nicola Amoruso. Stejný útočník zklamal i v mnohem větší příležitosti, když si vylámal zuby na vynikajícím Marchettim. Brankář Cagliari se měl co ohánět.

I Cagliari si dokázalo vytvořit šanci, a to hned velice nebezpečnou, jelikož útočník Jeda nastřelil brankovou konstrukci domácích. Ovšem pak už zase útočili domácí, Ignazio Abate našel hlavičku Biancchiho, ale ten v utkání poněkolikáté ztroskotal na výtečném Marchettim. Turín mohly nevyužité šance hodně mrzet, protože v 86. minutě zmrazil domácí stadion mladý útočník Robert Acquafresca. Reprezentant italské jedenadvacítky využil lahůdkovou přihrávku od Michela Finiho, jenž si ještě předtím poradil se dvěma obránci domácích. Zdrcený Turín se už na vyrovnání nezmohl, a tak nešťastně prohrál 0:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele