9. kolo
29.10.2008 20:30 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Turín FC - Atalanta BC 2:1

Turínští fotbalisté zlomili sérii špatných výsledů a konečně si připsali tři body, výhra nad Atalantou navíc vynesla domácímu celku čtrnáctou pozici, která neznamená sestup. O vítězství 2:1 rozhodli během dvou minut Stellone a Amoruso.

První brankovou šanci měl na kopačce Švýcar ve službách FC Turín Dzemaili, jeho nebezpečnou střelou zlikvidoval Ferdinando Coppola. Zasahovat musel i Alex Calderoni po příležitostech Ferreiry Pinta a Francesca Prataliho. Ve 33. minutě mohlo jít "Toro" do vedení, jenomže střílená přihrávka Aima Diany proletěla pokutovým územím, kde před prázdnou branku nikdo nestál. O dvě minuty později ztratila Atalanta Maxe Pellegrina, který měl svalové problémy. První poločas nic víc nenabídl, a tak se šlo do šaten za stavu 0:0.

O přestávce udělal domácí trenér jednu zajímavou změnu, když si dovolil stáhnout miláčka fanoušků Alessandra Rosinu a nahradit jej Ignaziem Abatem. V 62. minutě přišla první branka utkání. Nicola Amoruso dostal pocukrovanou přihrávku do oblasti značky pokutového kopu a nekompromisně proměnil – 1:0. A hned za další dvě minuty přišel pro hostující fanoušky další šok. Roberto Stellone započal akci a tu následně dokončil, útočník Turína nejprve vypálil na Rubinha, ten jeho střelu pouze vyrazil, a tak jí Stellone úspěšně dorazil do branky – 2:0. Atalanta rázem prohrávala o dvě branky, ale ne na dlouho, protože za další dvě minuty propálil Calderoniho Floccari. Skóre už se do konce utkání nezměnilo, turinské FC porazilo Atalantu 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

musi byt 22222222222222222222

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele