25. kolo
22.02.2009 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SSC Neapol - Janov CFC 0:1

Boško Jankovič zajistil svojí jedinou brankou duelu Janovu vítězství na půdě Neapole, jejíž krize se stále prohlubuje. Janov naopak zůstává na skvělém pátém místě. Partenopei nepoznali chuť výhry už sedm zápasů a jsou desátí.

Přitom domácí se mohli ujmout rychlého vedení, jenomže Denis, naprosto osamocen, hlavičkou branku netrefil. Další šanci připravili pro domácí sami hosté, když se díky jejich chybě do šance hrnul Marek Hamšík, ale janovská obrana nakonec stihla zakročit. Podobná situace byla k vidění i na druhé straně, kdy Vitaleho obral o míč Mesto a brankář Navarro musel zasahovat proti střele Milita. V nastaveném čase prvního poločasu měl šanci ještě Ezequiel Lavezzi, ale jeho rána z 20 metrů minula tyč.

Druhý poločas začal největší šanci Neapole celého odpoledne. Celou akci však zkazila špatná komunikace mezi Vitalem a Denisem, kteří se střetli při přijímání Hamšíkovy přihrávky. Kouč Grifů Gian Piero Gasperini po deseti minutách druhého dějství vyměnil dva útočníky a po bok Milita postavil Sculliho s Jankovičem. Právě druhý jmenovaný mohl vzápětí vstřelit vedoucí branku, jenomže bývalý hráč Palerma po Militově patičce v rozhodujícím momentu selhal. Janov ale stále stupňoval svůj tlak a nakonec se také ujal zaslouženého vedení. Chytrá přihrávka Thiaga Motty našla Jankoviče, jenž obešel obránce a pravačkou otevřel skóre. Neapol se snažila odpovědět, ale Lavezzi v obtížné situaci z voleje minul a ani Gargano s Vitalem nebyli úspěšnější. Rossoblu si tedy ze Stadia San Paolo odvážejí tři body.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele